reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
hmmm, a gdzie tą szyjkę czuć babeczki, czy to ból taki trochę jak przy @? czy raczej gdzieś na końcu pochwy?

Evan to taki kłucie w pochwie.Ale nie jak @.Przyznam że bardzo nieprzyjemne.To tak jakbyś włożyła tam sobie tampon ale w poprzek i próbowała z tym chodzić ;)

kurczę...... no to ja na razie nie mam, ale szczerze Wam współczuję. Oby dzieciątka poczekały do terminu!

dziś też już miałam te kłucia ale na szczęście przeszło i wiem że to też moja wina bo gonię jak szczygieł od 3 rano .Teraz za to smyra :laugh: :laugh:mnie po jajnikach :laugh: :laugh:

ja tez czasem mam to klucie szyjki :p zapomnialam spytac o to gina ale mowice ,ze trzeba sie mniej forsowac? ;) Latwo powiedziec prawda? :laugh:

reklama
Do góry