reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziewczynki,macie już dosyc waszych ciążowych ciuszków? ;) Bo ja mam dużo letnich a tu jak na złość zimno i ani rybaczek,ani bluzek na ramiączka założyć nie mogę,nie mówiąc o sukience czy spódniczce które raz miałam na sobie ::) Najgorsze jest to,że łażę w sztruksach z zimy,są okropne i już za małe! Ta guma bawełniana mi się już z wielkiego brzuszka zsuwa i non stop mam krok w kolanach ;D niech juz będzie ciepło bo się zamęczę! ;)

reklama
Oj Oluś, mamy dość!! :laugh: Wczoraj właśnie wróciłam do domciu w przemoczonych i uwalonych błotem spodniach bo właśnie zsuwały mi się z brzuszka i włoczyłam po chodniku nogawkami :laugh: Ten ostatni miesiąc będzie dla nas wszystkich chyba najcięższy ;D i najtrudniejszy.

I żeby jeszcze zanosiło się na zmianę pogody a tu guzik szczególnie w małopolsce .Ja kupiłam sobie przez bonprix 2 pary spodni dresowych bawełnianych z dodatkiem lycry lub streczu i fajnie się rozciągają ,ale to koło domu a wyjść gdzieś to rzeczywiście tylko długie pory i swetry. Mój już marzy o wyjeździe do ciepłych krajów (grecji) ,mam zamiar ich posłać ale zobaczymy jak będe się czuła po porodzie

Jak na razie to złapał mnie taki skurcz nogi że aż zeskoczyłam z łóżka a mój synuś tylko się chichrał ze mnie .Dowcipny ,prawda? :laugh: :laugh:

moje też się zssuwaja więc je notorycznie podwijam z jednej strony dobija mnie
ta przydka pogoda a z drugiej cieszy
bo pomyślcie dziewczyny szczególnmie te które maja problem z opuchlizną jak byłoby
nam ciężko w takie upalne dni

Ja już też mam dosyć ciążowych ciuszków już bym chciała nosić normalne ubrania a nie te workowe ten ostatni miesiąc może być rzeczywiście najgorszy jeszcze jak będzie taka pogoda jak do tej pory to już wogóle.Ale zapowiadaja że ma się ocieplić więc musimy cierpliwie czekać na słoneczne ciepłe dni

Na pogodę nie narzekam może być chłodno byle tylko już przestało padać... Ciepło niech będzie jak się nasze Brzdące urodzą, żebyśmy mogły zasuwać na spacerki:)

reklama
a ja nie wiem czy chce ciepło  ::) chce średnio  ;D jak jest bardzo gorąco to nie czuje się najlepiej...i zaraz puchne  ;)

Do góry