reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

surv, masz rację, nie ma co narzekać. Rozmawiałam z moją kuzynką i ona miała takie rozwarcie jak ja od wtorku dopiero po 2 godzinach podłączona pod kroplówkę z oxy (a cały poród trwał 10 godz.). Właściwoe to mam nadzieję, że od ostatniego badania w czwartek też się coś ruszyło i rozwarcie postępuje :tak:

reklama
Hmmm zaczął mnie boleć brzuch.
A właściwie na zmianę brzuch i krzyże.
A do tej pory nic nie bolało... hmmm nic, i tak do piątku muszę wytrzymać. :p

ale smiesznie teraz czytac z malenstwem na reku o tych strachach przed porodem...kiedy to bylo,dawno i nieprawda;-)

Hehe śmieszne. Pomyśleć, że mój miał poczekać do piątku a okazało się, że w środe następna go na siłę wyciągali.
No ale mi zęby zgrzytaja jak o tym pomyśle, bo mogło się to pużne wyciąganie żle skączyć.

reklama
Do góry