Efa
Fanka BB :)
Mnie tam kompletnie nic nie cieknie, ale się nie martwię, że mogę nie mieć pokarmu. Przecież i tak będę miała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znajomej nie ciekło w ciąży, postraszyła ją taka "mądra", że nie będzie miała pokarmu. Więc ona pędem do gina i pyta jak to jest i czy ma się martwić a on omal jej śmiechem nie zwalił z nóg! To brednie Mamuśki i bez obawy - mi przy Anastazji też nic nie ciekło a po porodzie nawał! Teraz mam tylko od czasu do czasu takie zaschnięte cuś... Więc Efa mądrze prawisz ;-) Będzie i już :-)
Ladygab od dawna miałam spytać - te Twoje dni do porodu w suwaczku jakieś pokaźne... Ty jakoś dłużej planujesz nosić brzuszek? WIEM WIEM!!! Do urodzin Zosi! Ojej a ja skojarzyłam z drugim brzuszkiem