reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

z tą siarą to chyba wszystkie musimy sie juz na to pomału nastawiać....
a nie wydaje mi sie, żebyś mogła sobie zrobić krzywdę w ten sposób, to chyba jeszcze nie ten etap ciąży - tak jak prostaglandyny w spermie.... a mały mógł tak zareagować na twojego stresa... mnie Bąbel zawsze "pociesza" kopaniem:D

tak na serio, gabires, to psieplasiam:( jak człek niepilnowany to wydaje się, że wszystko wolno;) jakoś wyszło tak z rozmowy i się rozkręciło... never again, promiss:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Nie twierdzę, że nie ale chyba dyskusja podpada pod tamten wątek bardziej?
Ida coś widzę, że dzisiaj dużo Cię boli ;-) To ja Ci przesyłam głaskacze i może będzie lepiej :-) A zaglądać będę - promiss - i na każde pytanie odpowiem i utulę Cię w żalu :-D

Ja zartuje przeciez sobie:-)

Madlein- to chyba nie ten etap by porod wywolac od samego mazasu brodawek- zreszta malo kiedy jest to na tyle skuteczne, zeby dostac odrazu skurczy partych

z objawów... to ja jeszcze za dużo myślę...:D:D:D:D:D:D:D dobra, spadam poczytać ksiażkę, bo jakaś prawdziwa głupawka mnie wzięła...siedzę i się śmieję nie wiem z czego sama do siebie:p:p:p gabires, buziale na dobranoc:*

Madlein wypocznij i nie myśl już o tym ;-)
Ida tylko nic straszneo nie czytaj bo jużi tak masz za dużo tych lęków :-D
I ja Cię cmokam :-) sweet dreams Mamuśki

Co do siary.... To mi leci już od miesiąca :confused2::confused2::confused2:

Pani dr mnie uspokoiła, że tak na tym etapie już może być. Wprawdzie baaaaardzo rzadko zdarza się tak jak mi od 17 tyg, ale jak widać ja muszę być wśród tej mniejszości :sorry:Tak więc od miesiąca używam wkładek laktacyjnych :tak::tak: Najgorsze jest to, ze ja nie lubię chodzić w staniku po domu :sorry::sorry: A teraz muszę, bo konieczne byłoby ciągłe przebieranie się :sorry::sorry: Jednak w nocy nie wyobrażam sobie spania w staniku, przez co po jednaj nocy mam już koszulę do prania, bo pełno plam. Najwięcej leci mi właśnie w nocy, jak stanika nie mam. Tak więc koszula, pościel, prześcieradło - wszystko poplamione :confused2::confused2: Więc jak widzicie ja mam już wycieki na ogromną skalę :sorry::sorry:

O cholewka... Ja to miałam tylko takie kremowe grudki zaschnięte na sutkach i póki co śladów mi to nigdzie nie zostawia.

reklama
Do góry