Hej dziewczynki. Dawno nie zaglądałam. Teraz wpadam tylko na chwilkę bo przyjechałam się wykąpać. Leżymy w szpitalu.Malutki strasznie wymiotował i miał biegunkę. Pojechaliśmy w czwartek do szpitala i wzieli nas na oddział. Okazało się że rotawirus. Mały ciągle ma biegunkę. Przy każdej kupie jest przebieranie i zmiana pościeli bo wszystko wycieka z pieluchy. Ja też okupkana. Wczoraj już nie wymiotował ale dzisiaj rano 2 razy się zdarzyło. Trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło. Buziaki
reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
Malutka trzymajcie się,życzę zdrówka dla małego!Szybkiego powrotu do zdrowia kochani!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
malutka trzymaj sie Słonko :** mocno zaciskam kciuki za zdrówko małego i przesyłam mnóstwo pozytywnych mysli :***
Efa
malutka, kochana, wierzę mocno, że Twój skarb szybciutko wyzdrowieje i wrócicie do domku :-*
Ostatnia edycja:
margerrita
malutka przytulasek, aby was jak najszybciej do domku wyposcili
alicja wspolczuje z kolanami, ja niestety tez to mam i wcale przyjemne to nie jest, ja bralam artresan i jakos do przodu, galaretki, zelatynka i nie jest tak zle, a tobie zycze by bol przeszedl i jednak to nie bylo to
alicja wspolczuje z kolanami, ja niestety tez to mam i wcale przyjemne to nie jest, ja bralam artresan i jakos do przodu, galaretki, zelatynka i nie jest tak zle, a tobie zycze by bol przeszedl i jednak to nie bylo to
reklama
Podziel się: