reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
onesmile jakoś raźniej na duszy, jak się ma endo kumpelkę na forum :-)

dawidowe biorąc pod uwagę, że mam 30-stkę, to za 20 lat na bank będę w menopauzie, w sumie na jedno wychodzi ;-)

a moze tak do menopauzy. Przynajmniej bedzie dwa w jednym pojedziesz nakarmic syna i popilnujesz wnuka jak synowa wyskoczy na zakupy ;-)

no właśnie :DDD A jak wnusio zgłodnieje zanim synowa wróci to podkarmisz piersią i będzie git:D:D:D

To u mnie rzeczywiście ten okres się ociąga. Piszecie ze karmicie i już miałyście,a ja już nie karmię i nadal nic. Nie to żebym narzekała :D:D:D Mnie tam taka sytuacja jak najbardziej pasuje :D

ja karmie i nie mam narazie okresu. z pierwsza corcia tez karmilam i dostalam tak po 4-5 miesiacach.

sugar i onesmile ja z zespołem policystycznych jajnikow tez sie lacze w bolu:)okres to byla katorga. do tego te zmiany nastroju, tycie...wrrr,nieregularny okres , 38-40 dniowy cykl,
no i 2lata minely zanim Marysie sie udalo"zrobic";) z Mateuszem juz szybko poszlo bo wystarczyl jeden cykl i odrazu:)

jeszcze co do obkurczan macicy to jest dopiero wielki bol przy drugim dziecku! przy pierwszym ja nawet tego nie zauwazylam a teraz myslalam ze to znowu porod tak bolalo!nie moglam go nawet na rekach trzymac tak bolalo

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie. Laura jak zasypia lub już śpi macha rączkami i się denerwuje, rozbudza i płacze. Zastanawiam się czy to normalne i czy inne dzieci tak mają.

Co do okresu to po pierwszym porodzie dostałam go jakieś 3 tygodnie po tym jak skończyłam karmić. Teraz mam nadzieję, że szybciej się nie pojawi.

Do góry