reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
onesmile jakoś raźniej na duszy, jak się ma endo kumpelkę na forum :-)

dawidowe biorąc pod uwagę, że mam 30-stkę, to za 20 lat na bank będę w menopauzie, w sumie na jedno wychodzi ;-)

a moze tak do menopauzy. Przynajmniej bedzie dwa w jednym pojedziesz nakarmic syna i popilnujesz wnuka jak synowa wyskoczy na zakupy ;-)

no właśnie :DDD A jak wnusio zgłodnieje zanim synowa wróci to podkarmisz piersią i będzie git:D:D:D

To u mnie rzeczywiście ten okres się ociąga. Piszecie ze karmicie i już miałyście,a ja już nie karmię i nadal nic. Nie to żebym narzekała :D:D:D Mnie tam taka sytuacja jak najbardziej pasuje :D

ja karmie i nie mam narazie okresu. z pierwsza corcia tez karmilam i dostalam tak po 4-5 miesiacach.

sugar i onesmile ja z zespołem policystycznych jajnikow tez sie lacze w bolu:)okres to byla katorga. do tego te zmiany nastroju, tycie...wrrr,nieregularny okres , 38-40 dniowy cykl,
no i 2lata minely zanim Marysie sie udalo"zrobic";) z Mateuszem juz szybko poszlo bo wystarczyl jeden cykl i odrazu:)

jeszcze co do obkurczan macicy to jest dopiero wielki bol przy drugim dziecku! przy pierwszym ja nawet tego nie zauwazylam a teraz myslalam ze to znowu porod tak bolalo!nie moglam go nawet na rekach trzymac tak bolalo

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie. Laura jak zasypia lub już śpi macha rączkami i się denerwuje, rozbudza i płacze. Zastanawiam się czy to normalne i czy inne dzieci tak mają.

Co do okresu to po pierwszym porodzie dostałam go jakieś 3 tygodnie po tym jak skończyłam karmić. Teraz mam nadzieję, że szybciej się nie pojawi.

Do góry