reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy ciąży

Hej dziewczyny ! od prawie miesiąca spóźnia mi sie okres i postanowiłam zrobic test- dla zasady zrobilam dwa-pozytywne. Ale oprócz braku miesiączki,bolących piersi i lekkiego plamienia nie mam żadnych innych objawów. czy to normalne ?

reklama
Hej dziewczyny ! od prawie miesiąca spóźnia mi sie okres i postanowiłam zrobic test- dla zasady zrobilam dwa-pozytywne. Ale oprócz braku miesiączki,bolących piersi i lekkiego plamienia nie mam żadnych innych objawów. czy to normalne ?
Możesz w ogóle nie mieć innych objawów. Każda kobieta jest inna. Ale masz podstawowe objawy zajścia w ciążę- brak @ i pozytywne testy. Nic tylko gratulować :) i umówić się na wizytę do gina.

Każda ciąża jest inna :) także ciesz się że nie męczą Cię mdłości czy wymioty, ale te plamienia by mnie zaniepokoiły, zrób bhcg w laboratorium i powtórz po 48h i umów się do gina bo prawie miesiąc po terminie @ to już powinno serce bić. A plamienia mogą być niczym a mogą świadczyć o niedomodze lutealnej i wtedy duphaston albo luteina albo niestety też o ciąży pozamacicznej. Powodzenia

Objawy ok ,ale to plamienie nie do końca , ja bym już poszła do lekarza, skoro miesiąc Ci się spóźnia, to już prawie 8tc

reklama
Do góry