Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz jak bylo u mnie na 1 praktycznie nicTu mój mąż już stwierdził że jest, ale ja nie chcę się nakrecac
Mpglo do zaplodnienia dojsc troche pozniej tak jak u mnie np. zrob test we wtorek lub betę jedzcze razKurczę... Ja nie wiem. W poniedziałek 26 miałam betę i nic nie było. Test pokazuje że niby jest.. jak to interpretować?
Mam iść w poniedziałek znowu bo tak lekarz powiedział ale nie wiem. Cykle mam między 30 a 34 dni. Więc owulacja około 20dc ale mogło być i Wcześniej... temp od owulacji wacha się między 37 a 37,10.Mpglo do zaplodnienia dojsc troche pozniej tak jak u mnie np. zrob test we wtorek lub betę jedzcze raz
Mam iść w poniedziałek znowu bo tak lekarz powiedział ale nie wiem. Cykle mam między 30 a 34 dni. Więc owulacja około 20dc ale mogło być i Wcześniej... temp od owulacji wacha się między 37 a 37,10.
❤❤❤❤❤❤❤❤Ja myślę że to ciąża..
Tak mnie nakręciłaś i... Same zobaczcie
Jest bladzioszekA te bez lapy błyskowej