reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy ciąży

reklama
Jabtez mieszkam w DE.
Lekarz Ci krew pobierał? Czy do Labo leciałaś?
Bo mi dotychczas tylko lekarz pobierał,a chetnie bym się wybrała. No i ile kosztuje taka przyjemność?
Ja dziś 8 dpo... Wzdecia, wzdecia i brzusio boli...jak na okres? Może to jednak przez te wzdęcia... Aż wstyd xd

Jabtez mieszkam w DE.
Lekarz Ci krew pobierał? Czy do Labo leciałaś?
Bo mi dotychczas tylko lekarz pobierał,a chetnie bym się wybrała. No i ile kosztuje taka przyjemność?
Ja dziś 8 dpo... Wzdecia, wzdecia i brzusio boli...jak na okres? Może to jednak przez te wzdęcia... Aż wstyd xd
To za wcześnie na bete , najwcześniej 10dpo ,ale i tak bym się wstrzymała do terminu @

Ja jeszcze jej robić nie chcę :p
Chciałam się tylko dowiedzieć co i jak. ;)
A i edit do objawow wypryski na twarzy...:/
Mam z nimi kłopot przed ovu i @...

Ja miałam skierowanie od lekarza, sama mi dała. Najlepsze to jest to że dzisiaj nie potrafiłam stanika ściągnąć tak mnie piersi bolą.

Ja jeszcze jej robić nie chcę :p
Chciałam się tylko dowiedzieć co i jak. ;)
A i edit do objawow wypryski na twarzy...:/
Mam z nimi kłopot przed ovu i @...
A u mnie cały czas tak samo. Z tym że bardziej piersi bolą i hmmm... Mam dziś smaka na zupę z dyni wczoraj na jajecznicę z pomidorami...brzuch jak na okres tylko trochę mniej skurczy ale za to w krzyżu boli...

reklama
Ja dziś 8dpo , boli lewy jajnik od 3 dni. I to czasem mega mocno. Od kilku dni biorę też luteine. Nie zaszkodzi A może pomóc.owu była w zeszły pon, odczekalam 3 dni i zaczęłam brać.

Do góry