reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy i rozterki mam wracających do pracy

To pewien rodzaj chusty do noszenia dziecka ;-)chustomania Pouch

Nie ma problemu z jej wiazaniem,bo nie ma zadnego wiazania;-)

Maja mi usypiała 1,5 godz,ateraz spi jak na szpilkach i co chwila się budzi. Jeszcze caly czas ciagnela mnie za wlosy i szczypala,jak ja do niej" no,no,no nie wolno" to sie smiala. Ciekawe kto ją teo nauczył???:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie!
nie pisałam, bo miałam wszystkiego dość
pamiętacie kolesia, który złożył reklamację i którego musiałam uspokajać 3 godziny? Zrobiła się z tego sprawa medialna, bo uderzył do Dziennika Zachodniego :confused: pamiętacie, że miałyśmy debiutować z wpłatomatem? Otóż się nam nie udało, poniewaz zginął kod do zamka szyfrowego (takiego jak na filmach) wpłatomatu. Jedyną szansą na otwarcie jest wwiercenie się do środka. Po pierwsze musi to być po zamknięciu oddziału (przyjeżdżają w poniedziałek o 17:00) i musimy z nimi zostać), po drugie- nie wiedzą, ile to potrwa. Może potrwać godzinę, a może dwa dni :confused: Po trzecie- kosztami będziemy obciążone my jako osoby prywatne (kosztów też nikt nie może nam póki co podać, wahają się od kilkuset złotych do kilkunastu tysięcy). Ostatnie dwa dni spędziłam kręcąc zamkiem, ale kombinacji jest tyle, że odkrycie kodu graniczy z cudem. Możecie sobie wyobrazić jakie w oddziale panują nastroje. Ja jestem zła, moje dziewczyny są złe. Demotywacja na całej lini.

Jutro przyjeżdżają rodzice i siostra, bo zbliżają się moje urodzinki :-) i chociaż przez weekend nie chcę myśleć o tym, co czeka mnie w poniedziałek

pluł się, bo mu wpłatomat wciągnął pieniądze :-D
a dział reklamacji, żeby rozpatrzyć jego zgłoszenie, musi mieć rozliczenie naszego wpłatomatu, a my nie możemy go rozliczyć bez tego kodu

a bank... cały czerwony

hahaha no to widzę prawdziwe kino tam macie:-D:-D
Patrzę na Martynki suwaczek ząbkowy i już ma 2:szok: Kiedy zaczęła ząbkować? Majce wyszedł pierwszy jak miała 8,5 a w przeciągu tygodnia wyszły wszystkie 2 i jedynki;-)

Mitaginko nie wiem co napisać...............szok co za niefart chyba ktoś specjalnie wlulił Ci taki oddział. A tak wogóle to wszystkiego najlepszego i miłego świętowania. Ja w poniedziałek wracam po zwolnienu do pracy i aż się boję bo się jeszcze nie zabardzo czuję, rana po operacji też niezbyt a na dodatek starszak mi kaszle:angry:. Ale za to mąż mi kupił dzisiaj fajne butki :-)

Mitaginka to szybko jej wysżły:tak: może dlatego teraz czekacie;-) Majka mi się strasznie śliniła już od 3 miesiąca a tyle czekaliśmy;-) A bezproblemowo wychodziły ząbki?

Mucha66 oby ten kaszelek nie przerodził się w cos poważniejszego:no: Mam nadzieję,że powrót do pracy będzie bezproblemowy ;-)No i gratuluję prezentu ;-)

Ja dziś byłam na zakupach, w końcu choć raz trzeba coś z tej marnej wypłaty wydać na siebie ;-) Kupiłam sobie w końcu spodnie,chociaż i tak po jednym dniu będą mi zjeżdzać z 4liter jak wszystkie pozostałe ;-) Szkoda,że gotówka mi się skończyła,bo w H&M było sporo rzeczy dla dzieciaków po atrakcyjnych cenach. Majce trafiły się buciki i czapka na zimę ;-) Kurtki zimowej niestety brak zarówno dla dziecka jak i matki:-D

No niestety kaszel coraz mocniejszy i lekka gorączka 38,3. No nic czekamy co dalej na razie babcia poratuje i w poniedziałek zostanie z Franciem, a co dale nie wiem:szok:. Widze że sobota zakupowa była :tak:

reklama
Mucha w końcu trzeba się było ruszyc po te zakupy ;-) Może to przejściowe? Oby

My dopiero wyszłysmy z wyrka na śniadanie:szok: A od 7 nie śpimy;-) Co prawda Majka cycowała,więc coś wrzuciła na ruszty a mnie skręca :-D

Do góry