reklama
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
mi też nie było to dane,ale czy bym chciała hymmm........Mmm suszi myślę że by mi smakowało ale nigdy nie miałam okazji spróbować
Mucha zdrówka sama dopiero co zakończyłam gruźliczy kaszel masakra a najgorzej było w pracy...
I Ja się bardzo ciszę że nieprzespane nocki to już wspomnienie,ale za to ranny ptaszek z młodego,grubo przed przedszkolem wstaje,i nawet 5 min. przy nim poleżeć nie można....
Ostatnia edycja:
mucha zdrówka!
liljanna zaglądałam w paszczę, ba, nawet przejechałam palcem po dziąsłach, żeby sprawdzić czy coś mnie nie pokłuje, ale nie wczoraj zasnęła dopiero o 22:00, noc też beznadziejna... dzisiaj wypiłam tylko jedną kawę, słabą i to z samego rana... może przez moje picie kawy ma takie problemy?
a co do sushi, też nigdy nie jadłam
liljanna zaglądałam w paszczę, ba, nawet przejechałam palcem po dziąsłach, żeby sprawdzić czy coś mnie nie pokłuje, ale nie wczoraj zasnęła dopiero o 22:00, noc też beznadziejna... dzisiaj wypiłam tylko jedną kawę, słabą i to z samego rana... może przez moje picie kawy ma takie problemy?
a co do sushi, też nigdy nie jadłam
Mitaginka - nie tyle czy Cię coś pokłuje, ale mogą być napuchnięte i dopiero się przebijać, a to może i 3 tygodnie potrwać.
To zapraszam do siebie w niedzielę, bo termin realizacji przełożony ;-) Mówię o sushi ofkors :-)
To zapraszam do siebie w niedzielę, bo termin realizacji przełożony ;-) Mówię o sushi ofkors :-)
mucha666
matka wariatka
Dobra zaproszenie przyjęte. Dwoje dorosłych i dwoje dzieci
liljanna ok, ja też się zjawię
a co do zębów to chyba miałaś rację ;-) bylismy dzisiaj na szczepieniu i lekarka rozchyliła górną wargę Tysi i... pokazała nam rozpulchnione, czerwone dziąsła
a moczu do badania oczywiście nie udalo nam się pobrać
a co do zębów to chyba miałaś rację ;-) bylismy dzisiaj na szczepieniu i lekarka rozchyliła górną wargę Tysi i... pokazała nam rozpulchnione, czerwone dziąsła
a moczu do badania oczywiście nie udalo nam się pobrać
Ha mitaginka wiedziałam, w ogóle jak pochodzisz po forum to jakiś masowy atak zębów Czym smarujesz na zęby? U nas camilia i dentinox wystarcza.
U nas przebija się ostatnio trójka i też Adzik marudna w nocy, tzn. budzi się płaczliwa, ale smarujemy i idzie spać dalej. Fiu. ;-)
U nas przebija się ostatnio trójka i też Adzik marudna w nocy, tzn. budzi się płaczliwa, ale smarujemy i idzie spać dalej. Fiu. ;-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ha mitaginka wiedziałam, w ogóle jak pochodzisz po forum to jakiś masowy atak zębów Czym smarujesz na zęby? U nas camilia i dentinox wystarcza.
U nas tylko Dentinox i to nie na długo
reklama
Podziel się: