reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy i rozterki mam wracających do pracy

reklama
Mmm suszi myślę że by mi smakowało ale nigdy nie miałam okazji spróbować:no::no:
mi też nie było to dane,ale czy bym chciała hymmm........
Mucha zdrówka sama dopiero co zakończyłam gruźliczy kaszel masakra a najgorzej było w pracy...
I Ja się bardzo ciszę że nieprzespane nocki to już wspomnienie,ale za to ranny ptaszek z młodego,grubo przed przedszkolem wstaje,i nawet 5 min. przy nim poleżeć nie można....

Ostatnia edycja:
mucha zdrówka!
liljanna zaglądałam w paszczę, ba, nawet przejechałam palcem po dziąsłach, żeby sprawdzić czy coś mnie nie pokłuje, ale nie :eek: wczoraj zasnęła dopiero o 22:00, noc też beznadziejna... dzisiaj wypiłam tylko jedną kawę, słabą i to z samego rana... może przez moje picie kawy ma takie problemy?:confused2:
a co do sushi, też nigdy nie jadłam :sorry:

Mitaginka - nie tyle czy Cię coś pokłuje, ale mogą być napuchnięte i dopiero się przebijać, a to może i 3 tygodnie potrwać. :confused2:

To zapraszam do siebie w niedzielę, bo termin realizacji przełożony ;-) Mówię o sushi ofkors :-)

liljanna ok, ja też się zjawię :-D
a co do zębów to chyba miałaś rację ;-) bylismy dzisiaj na szczepieniu i lekarka rozchyliła górną wargę Tysi i... pokazała nam rozpulchnione, czerwone dziąsła :szok:
a moczu do badania oczywiście nie udalo nam się pobrać :crazy:

Ha mitaginka wiedziałam, w ogóle jak pochodzisz po forum to jakiś masowy atak zębów :-D Czym smarujesz na zęby? U nas camilia i dentinox wystarcza.

U nas przebija się ostatnio trójka i też Adzik marudna w nocy, tzn. budzi się płaczliwa, ale smarujemy i idzie spać dalej. Fiu. ;-)

Ha mitaginka wiedziałam, w ogóle jak pochodzisz po forum to jakiś masowy atak zębów :-D Czym smarujesz na zęby? U nas camilia i dentinox wystarcza.

U nas przebija się ostatnio trójka i też Adzik marudna w nocy, tzn. budzi się płaczliwa, ale smarujemy i idzie spać dalej. Fiu. ;-)

U nas tylko Dentinox i to nie na długo:dry:

reklama
ja mam tylko dentonox, ale chyba nie pomaga :sorry: zresztą sama też sobie tym posmarowałam pewnego razu, żeby wypróbować i działanie znieczulające było tylko przez chwilę :sorry:

Do góry