reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
moj tak samo, raz prosto raz na boki:)

jutro mamy EEG... badanie ma byc w snie, nie wiem jak moj maly zasnie z tym czyms na glowie- to taka czapka podpieta pod setki kabli:/ moze sie uda, zobaczymy

moj tak samo, raz prosto raz na boki:)

jutro mamy EEG... badanie ma byc w snie, nie wiem jak moj maly zasnie z tym czyms na glowie- to taka czapka podpieta pod setki kabli:/ moze sie uda, zobaczymy

Trzymamy kciuki,zeby ladnie zasnal. No i zeby wszystko bylo ok.

nice-girl - tez tak sobie myslalam.I w sumie to calkiem prawdopodobne.

kathhe - ja też trzymam kciuki,żeby wszystko było w porządku. Koniecznie daj jutro znać co i jak po badaniu :)

Dziewczyny, czy u któregoś z Waszych dzieciaczków był stwierdzony wodniaczek jądra? U mnie był,ale na poczatku to ja się musiałam porządnie wpatrywać,żeby go wypatrzeć. Wczoraj w nocy jak zmieniałam pampka to zauważyłam że jest jakiś strasznie duży, ale myślałam ze mi się może zdaje,bo zaspana byłam. Ale dziś mąż stwierdził to samo. On jest obecnie jakieś 4 razy większy od jego jąderek.... :/ Martwi mnie to bardzo,tym mocniej że kilka dni wcześniej miał w tym miejscu zaczerwienienie,ale myślałam że to odparzenie lekkie. Potem jak zaczerwienienie zniknęło to wodniak, czy cokolwiek innego to jest, powiększył się dwukrotnie. Jutro idziemy z tym rano do lekarza. Boję się żeby to nie była przepuklina:/

reklama
Do góry