reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
moj tak samo, raz prosto raz na boki
jutro mamy EEG... badanie ma byc w snie, nie wiem jak moj maly zasnie z tym czyms na glowie- to taka czapka podpieta pod setki kabli:/ moze sie uda, zobaczymy
Trzymamy kciuki,zeby ladnie zasnal. No i zeby wszystko bylo ok.
nice-girl - tez tak sobie myslalam.I w sumie to calkiem prawdopodobne.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Przyłączam się również do trzymania kciuk! Będzie dobrze, musi być!!
nice-girl
Fanka BB :)
kathhe - ja też trzymam kciuki,żeby wszystko było w porządku. Koniecznie daj jutro znać co i jak po badaniu
Dziewczyny, czy u któregoś z Waszych dzieciaczków był stwierdzony wodniaczek jądra? U mnie był,ale na poczatku to ja się musiałam porządnie wpatrywać,żeby go wypatrzeć. Wczoraj w nocy jak zmieniałam pampka to zauważyłam że jest jakiś strasznie duży, ale myślałam ze mi się może zdaje,bo zaspana byłam. Ale dziś mąż stwierdził to samo. On jest obecnie jakieś 4 razy większy od jego jąderek.... :/ Martwi mnie to bardzo,tym mocniej że kilka dni wcześniej miał w tym miejscu zaczerwienienie,ale myślałam że to odparzenie lekkie. Potem jak zaczerwienienie zniknęło to wodniak, czy cokolwiek innego to jest, powiększył się dwukrotnie. Jutro idziemy z tym rano do lekarza. Boję się żeby to nie była przepuklina:/
Dziewczyny, czy u któregoś z Waszych dzieciaczków był stwierdzony wodniaczek jądra? U mnie był,ale na poczatku to ja się musiałam porządnie wpatrywać,żeby go wypatrzeć. Wczoraj w nocy jak zmieniałam pampka to zauważyłam że jest jakiś strasznie duży, ale myślałam ze mi się może zdaje,bo zaspana byłam. Ale dziś mąż stwierdził to samo. On jest obecnie jakieś 4 razy większy od jego jąderek.... :/ Martwi mnie to bardzo,tym mocniej że kilka dni wcześniej miał w tym miejscu zaczerwienienie,ale myślałam że to odparzenie lekkie. Potem jak zaczerwienienie zniknęło to wodniak, czy cokolwiek innego to jest, powiększył się dwukrotnie. Jutro idziemy z tym rano do lekarza. Boję się żeby to nie była przepuklina:/
LUTY MAŁGOŚ
kathe - kciukasy zaciśnięte
nice-girl ja nie pomogę bo mały nie ma i w sumie nic na ten temat nie wiem
nice-girl ja nie pomogę bo mały nie ma i w sumie nic na ten temat nie wiem
reklama
margerrita
kciukaski
Podziel się: