dziewczyny ja na ciemieniuche bardzo polecam szampon musteli w piance. ja go uzywam od poczatku i maly nie mial wogole a znajoma ktorej polecilam wyleczyla u swojej corci. nie jest najtanszy ale bardzo wydajny tu przykladowa aukcja MUSTELA BEBE SZAMPON W PIANCE__APTEKA LODZ (1359148416) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dziewczyny czy wasze maluszki też tak pchają rączki do buzi i biorę się za ssanie kciuka? Mój zaczął tak od niedawna i nie wiem jak mu wybić z głowy tego kciuka. Próbuję w chwili gdy widzę że wkłada tego kciuka do buzi dać mu smoczka,ale nie zawsze się mu on spodoba i woli go wypluć i wsadzić na nowo kciuka. Na noc zakładam mu czasami skarpeteczki takie większe co by go nie uciskały i mógł swobodnie machać w nich paluszkami.
W ogóle mam wrażenie że jemu może ząbki będą wychodzić? ale czy to nie za wcześnie? Moja mama mówiła mi że ja miałam pierwszego ząbka przed ukończeniem 4 miesiąca. Zauważyłam że on tego smoczka nie chce ssać tylko jakby gryść, bo jakby nie było kciuk jest twardszy niż smoczek.
No i ślini się też, potrafi czasem taka bańkę zrobić ze ślinki heh.
W ogóle mam wrażenie że jemu może ząbki będą wychodzić? ale czy to nie za wcześnie? Moja mama mówiła mi że ja miałam pierwszego ząbka przed ukończeniem 4 miesiąca. Zauważyłam że on tego smoczka nie chce ssać tylko jakby gryść, bo jakby nie było kciuk jest twardszy niż smoczek.
No i ślini się też, potrafi czasem taka bańkę zrobić ze ślinki heh.
dobranocka
podwójna październikówka!
Justyna ciągle ma rączki w buzi - ale wyciągam i wkładam smoczka. Boję się ze zassie kciuka i jej nie odzwyczaję...
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Justyna ciągle ma rączki w buzi - ale wyciągam i wkładam smoczka. Boję się ze zassie kciuka i jej nie odzwyczaję...
Mnie potrafi obudzić rano odgłos ssanego kciuka,ale przypuszczam że wtedy to oznacza po prostu głód bo nie je od 21-22 do 6-7 rano i wtedy szybko interweniuję i daję cyca. Tyle że czasami potrafi też pchać tego kciuka po jedzeniu a dodam że je tyle samo zawsze. Gdyby jeszcze samą łapkę próbował sobie do buzi pchać no ale ten kciuk eh... może go tam te dziąsełka zaczynają swędzieć?
moja tez ssie, ale całą piąstkę, jakoś kciuka nie, wysila sie przy tym bardzo a ja padam ze śmiechu, bo ona takie smieszne miny przy tym robi że szok
też się ślini jakby na zęby i bańki puszcza
mała_mi88 zazdroszcze z tym spaniem Twojego syna, moja sie budzi co 3,4 h, sporadycznie przespi z 5-8h :/
też się ślini jakby na zęby i bańki puszcza
mała_mi88 zazdroszcze z tym spaniem Twojego syna, moja sie budzi co 3,4 h, sporadycznie przespi z 5-8h :/
onesmile
Świat według Pafffcia
Pawel tez pcha piastki i paluszki do buzi, a jak mu odsuwam, to ciumka np. swoj rekawek, albo inna czesc spioszka I tez daje mu smoka. No i oczywiscie slini sie bardzo i robi banki.
Maly jeszcze nigdy nie spal dluzej niz 5 godzin.A ostatniej nocy budzil sie co 2.5...Ciekawe jak bedzie dzisiaj.
Maly jeszcze nigdy nie spal dluzej niz 5 godzin.A ostatniej nocy budzil sie co 2.5...Ciekawe jak bedzie dzisiaj.
reklama
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
Krzysio wpycha piąstki ale smoczek jest jednak na pierwszej pozycji, ślini się bardzo a już na maksa jak jesteśmy na dworze i mu wiatr jakoś po buźce powieje to się jakby zapowietrzał i nie wiedział co się dzieje i bańki puszcza. Co do spania to moja kruszyna mi dzis pozwoliła odpocząć i spał od 21 do 3 potem 150 ml mm i teraz się zaczyna przebudzać już...więc idę po butlę co by nie płakał.
Podziel się: