reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
a moj maly odgina glowke do tyl jak spi ale na pleckach na boczku spi ladnie na plecach glwoe do tyl odgina jakby brodke podnosi..... i ciagle steka i sie prezy masakra

Mój robi to samo,co raz częściej tak się wygina w łuk i głowę do tyłu bierze.wczoraj aż go wyciągnęłam z łóżeczka takiego wygiętego(bardzo delikatnie) bo się wystraszyłam że sobie zwichnie tą szyję.Ja się boję,jak on tak robi.Jak był mały(2 tygodnie) to się tak wyginał za cyckiem,potem długo tak nie robił i teraz znowu...Zapisałam się do neurologa z tym,nagrałam na kamerę jak się tak wygina i pokaże to lekarce.Ja jestem tym bardzo zaniepokojona....mój mąż mówi że on tak robi bo już jest bardziej ruchliwy i chce sam zmienić pozycję,np na brzuch albo na bok ale mu nie wychodzi..tylko że ja się boję i musze uslyszeć od lekarza że jest dobrze,a jeśli nie jest to działać jak najszybciej :-(

Dziewczyny bardzo was proszę-trzymajcie za mojego Krzysia kciuki...wizytę mamy 09 grudnia

Ostatnia edycja:
Mój robi to samo,co raz częściej tak się wygina w łuk i głowę do tyłu bierze.wczoraj aż go wyciągnęłam z łóżeczka takiego wygiętego(bardzo delikatnie) bo się wystraszyłam że sobie zwichnie tą szyję.Ja się boję,jak on tak robi.Jak był mały(2 tygodnie) to się tak wyginał za cyckiem,potem długo tak nie robił i teraz znowu...Zapisałam się do neurologa z tym,nagrałam na kamerę jak się tak wygina i pokaże to lekarce.Ja jestem tym bardzo zaniepokojona....mój mąż mówi że on tak robi bo już jest bardziej ruchliwy i chce sam zmienić pozycję,np na brzuch albo na bok ale mu nie wychodzi..tylko że ja się boję i musze uslyszeć od lekarza że jest dobrze,a jeśli nie jest to działać jak najszybciej :-(

Dziewczyny bardzo was proszę-trzymajcie za mojego Krzysia kciuki...wizytę mamy 09 grudnia

Trzymamy z Pawciem za Was kciuki! Bedzie dobrze, mysle,ze maz ma racje. Powodzenia!

dziewczyny martwie sie bo moja nati nie chce podnosic głowki.klade ja na brzuszku-wtedy wrzeszczy okropnie i podnosi nogi i rece a glowe nie.jak byla mlodsza to cxesciej glowe podniosla-co mam zrobic?czy ona powinna juz trzymac sama głowke w gorze??dodam ze ona malutka byla jak sie urodzila 2,5kg moze to dlatego??teraz wazy niecale 4kg

reklama
Nasz Pawel tez mocarzem nie jest. Owszem, glowe podniesie, ale na krotko, potem dziobie ze 3 razy i pada z wyczerpania. Czasem po 2 minutach na brzuszku zaczyna plakac.
Dzis lezal dwa razy i jeszcze za 2 razy go pomecze. Tylko nie chce,zeby sie jakiejsc schizy przez to nabawil.

Do góry