Alis ja sceptycznie podchodze do tego ze wszystko co zle to orzez zeby moze dlatego ze moje dzieci przy zebach niemialy takich akcji wodnista kupa i katar konczyly sie zazwyczaj czyms innym niz zeby ale wiem ze inne dzieciaczki maja takie objawy gdyby chodzilo o kube to sprawdzilabym u lekarza czy tam sie nic nie rozkreca ake ja to orzewrazliwiona jestem
reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
wioli ja też zawsze lecę do lekarza i stąd wiem że np.to z zębów bo sama to bym pewnie nie zajarzyła
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
wioli u nas z dostaniem sie do lekarza to wcale nie taka łatwa sprawa - dzieci zdrowe - tylko na zapisy (przyjmowane w godzinach 8-10.00 łohohoho szaleństwo :/ ), dzieci chore - odstań swoje w kolejce kaszlących malców. No i godziny przyjęć - kiedy ja jestem w pracy. Więc musiałabym wolne brać, poza tym czekanie w kolejce z marudząca Isią - wolałabym tego uniknąć :-( dlatego na razie próbuje swoimi znanymi sposobami jej pomóc.
Dziś tfu tfu jeszcze gorączki nie było! kupy lecą, katarek mniejszy, może wczoraj było apogeum i sie przebiły w końcu? właśnie otworzyła moją szufladę i wynosi na balkon moje skarpetki i bieliznę zabrałabym jej ale tak sie ładnie bawi..
Dziś tfu tfu jeszcze gorączki nie było! kupy lecą, katarek mniejszy, może wczoraj było apogeum i sie przebiły w końcu? właśnie otworzyła moją szufladę i wynosi na balkon moje skarpetki i bieliznę zabrałabym jej ale tak sie ładnie bawi..
margerrita
zawsze tez mozesz sola morska popiskac, nie zaszkodzi, u nas zeby byly bez kataru,
doliczylamn sie 150 krostek na glowie, dalej nie licze, ale są wszedzie, najgorsze to te w uszach i na powiekach, między palcami i pachwinami.
doliczylamn sie 150 krostek na glowie, dalej nie licze, ale są wszedzie, najgorsze to te w uszach i na powiekach, między palcami i pachwinami.
reklama
margerrita
pojęcia nie mam, dziś drugi dzień a mamy kroste na kroście, wrrrr i zaczął drapać...
Podziel się: