reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Dzięki wielkie za rady, zakupię ten olejek bo w domu mam tylko Inhanol.
Nocka bez zmian, dziś kaszel jakby bardziej suchy ale bardzo częsty, zwłaszcza podczas snu i z rana.
Ida jak Misia nie jest uczuleniowcem to możesz przejść na Nan bez problemu.

reklama
Dziewczyny mam taką zagwozdkę - mały od jakiegoś czasu, a mianowicie odkąd miał tę jelitówkę, robi praktycznie białe kupy. Tzn. nie tak kompletnie białe, ale takie bardzo jasne, beżowe. Nigdy wcześniej nie robił takich, nawet jak samiutkie mleko pił to były żółte, a teraz mięso wieprzowe jada a tu kupa beżowa. Mialyście kiedyś coś takiego? Myślałam na początku że to po tej jelitówce i się unormuje, ale jelitówka już prawie tydzieńtemu przeszła a kupy nadal dziwne. Chyba się jutro do lekarza przejdę.

Nice niestety pierwsze slysze o takich kupach wiec nie pomoge :-(
Mnie z kolei martwi katar u kuby ktory juz trwa 2tyg mial zapalenie iskrzeli btpral antybiotyk wszystko juz ok ale katar zostal oczywiscie wszyscy mowia ze przejdzue ale kurcze to juz sporo czasu

Kania teraz juz wodnisty od paru dni wczesniej byl gesty u nas katar zawsze trwal max tydzien a tu ciagnie sie i konca nie widac:no:

Wioli to dobrze, ze nie bakteryjny.
Myślę że minie.A dajesz mu coś na ten katar???
My na takie bakteryjny używamy sterimaru Cu a na wodnisty Mn.

Nice niestety nie spotkałam sie z czymś takim, troche to niepokojące, też bym radziła skonsultowanie sie z lekarzem :-(

wioli nieźle długo sie ten katarek utrzymuje. mam nadzieje że jak najszybciej sobie od Was pójdzie :* !

reklama
Do góry