reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Dziś byliśmy na kontroli, wszędzie czysto oskrzela, płuca, kaszel wg dr jest spowodowany katarem więc jak będzie jej się lało z nosa to będzie kaszleć i tak w koło macieju... Żadnych dodatkowych leków nie dostała, aaa Pulmeo czy coś takiego kazał podawać (albo elofen), i wspomniał coś o inhalacjach z soli fizjologicznej (tylko najpierw muszę kupić inhalator). Poza tym dziś gorączki nie było, nawet zaczęła troszkę więcej jeść. W nocy dała mi popalić ale pominę ten temat.

Ostatnia edycja:
kania, dziewczyny bardzo chwaliły ten elofen z tego co kojarzę, wiec może i Oliwce migusiem pomoże!!! a zanim kupisz inhalator... tak sobie pomyślałam, ale ja specem nie jestem: strip mi kiedyś poradziła :)***) żeby do miski z wrzącą wodą dodać kropelkę olbasa i przy łóżeczku postawić - to na zasadzie inhalacji działa, wiec może choc trochę pomoże??? u nas inhalator jest na tym samym poziomie zła co odkurzacz i właśnie miskowe inhalacje robiliśmy:sorry2::sorry2::sorry2:

nie wiem gdzie pytać wiec psytam tu: czy u was też jest problem z kupieniem BEBIKO 3??? w całym moim posr...nym Dębnie nie mogę tego dostać!!! jest tylko w wersji bananowej:dry:chyba sie na NAN przerzucimy... tylko nie wiem czy tak se o można nagle:baffled:

Kania trzymam kciuki zeby katar poszedł won i Oliwia miała wkoncu spokój
Ida możesz śmiało zmienić co innego jak misia była mała i głównym pokarmem było mleko jak niema uczulenia to nie ma żadnego problemu

Sluchajnie,co to jest ten Olbas? To slowo jakos odstreczajaco na mnie dziala, bo mi sie z baldasem kojarzy:baffled: Ale to tak na marginesie.

Dobra, wlasnie znalazlam w necie, ze to olejek.

Kania - tego olejku to mozesz tez pare kropel zapodac na mokry recznik i polozyc na kaloryferze na noc w pokoju. Ja tak robie za kazdym razem, jak Pawel ma katar albo kaszel.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry