reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Kruszynka - trzymam kciuki, żeby jak najszybciej przeszło. Oj biedna ta Polunia. A probiotyk jakiś dajesz? U nas właśnie po antybiotyku była biagunka, ale po probiotykach zaraz przeszło i normalne kupki są, tzn rzadsze niż zwykle, ale max 1 na dzień. Daje mu Dicoflor. Pierwszą dawkę antybiotyku dostał bez probiotyku, bo nie miałam wtedy, no i od razu była biegunka.

Sarisa
- ja cały czas tylko poboczne i grupa zamknieta jeszcze,bo głównego to ja nie ogarniam, za szybkie tempo pisania jak dla mnie ;-) Fasolinka mam nadzieję że dobrze, idę dziś na usg. Może uda się podejrzec kto tam sobie siedzi ;-)

reklama
Kruszynka zdrówka córci życzę, żeby szybko przeszło.
Nice trzymam kciuki za dzisiejsze usg :-) a gdzie zdjęcie brzuszka????

kruszynka, to może kup ten olej lniany, co go dziewczyny polecają na odparzenia, podobno działa cuda :tak: Zdrówka dla Poli!

nice, trzymam kciuki za usg i czekam na wieści po :-)

Nie wiem gdzie to zapytam tutaj

Dziewczyny powiedzcie mi Czy wasze maluchy chetnie chca myc zeby??
Bo moj na poczatku chetnie otwieral paszcze,cieszac sie przy tym niezmiernie.Pozniej mu sie odmienilo.I jesli nie wykarze sie spytem i odpowiednio nie rozsmiesze/zachece/odwroce uwage/ to zaciska zeby ze nei ma szans,zeby mu wlozyc szczoteczke. I nie ma znaczenia czy z pasta czy bez.Nawet jak my wariujemy ze swoimi szczoteczkami co by dac dobry przyklad to nie dziala

macie jakies sprawdzone patenty??????

sheeney Nadia jak tylko widzi szczoteczke elektryczna meza to az sie trzesie i buzie z daleka otwiera ;)tak delikatnie jej myjemy,wiadomo koncowke jej zmieniamy(ma swoja) nie myje po mezu! I tak jak Sariska na razie bez pasty.

Sheeney u Nas zawsze wieczór daję jej szczoteczkę do ręki i sama szczotkuje po czym Ona mnie daje i ja jej szczotkuje, z rana jest podobnie bez pasty, chyba raz z pastą spróbowałyśmy.

reklama
SHEENEY u nas z myciem zębów problemu nie ma także nie pomogę... ja młodej paszczę taką miękką szczoteczką nakladaną na palec myję [bez pasty]. może czegoś takiego spróbuj? I najpierw ja jej czyszczę buźkę od środka a potem daję jej do rączki tą "szczoteczkę" i ona tak ją sobie "mymła" dosłownie minutkę, żeby sie do samodzielnego mycia zebów przyzwyczaić.

MONA szczoteczka elektryczna? to są jakieś specjalne dla niemowląt? :szok: nie boisz się, że tak szczoteczka dla dorosłych Nadii dziąselka porani?

Do góry