reklama
Dziewczyny, jak to jest ze szparą między górnymi jedynkami ? Mojej znajomej syn jest miesiąc starszy od mojego, wyszły mu jedynki ze szparą.
U Hubsa też ona jest. Te zęby się zejdą ? W rodzinie nikt tego nie ma. Ta koleżanka twierdzi, że u jej syna się chyba zmniejsza. Wolałabym żeby nie miał przerwy na fajka ;-)
U Hubsa też ona jest. Te zęby się zejdą ? W rodzinie nikt tego nie ma. Ta koleżanka twierdzi, że u jej syna się chyba zmniejsza. Wolałabym żeby nie miał przerwy na fajka ;-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Rzutka nie mam pojęcia czy diastema może jakoś zwężyć się, zniknąć. U mojej znajomej , która ma dziecko 2-letnie taka przerwa jest między górnymi jedynkami , mówiła że odkąd mu wyszły jedynki jak był niemowlakiem to taka przerwa została. Nie wiem jak to będzie jak wypadną mleczaki a pojawią się stałe zęby.
JOLI77
Fanka BB :)
Natolin-nasza Gabi na wakacjach po pierwszej nocy w łóżeczku turystycznym miała otarte czoło.Ta siateczka jest troszkę ostra .
U nas też szpara na maxa między górnymi jedynkami -ale to się zejdzie z biegiem czasu.
U nas też szpara na maxa między górnymi jedynkami -ale to się zejdzie z biegiem czasu.
Roxannka
Pracująca mama!
rzutka, moja koleżanka jest pomocą stomatologiczną i mówi że taka przerwa jest normalna przy mleczakach, potem jak rosną już stałe zęby to są większe i wszystko się powinno ładnie ułożyć chociaż wiadomo jest jakiś procent dzieci u których distema może wystąpić, ale raczej za wcześnie żeby to stwierdzić teraz.
reklama
Podziel się: