reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
dziewczyny, które używały inhalatora - pomóżcie! boję się do tego zabrać, bo mam wrażenie, że jednak ta maseczka jest duża mimo iż on przecież do maluszków nie należy...

Natolin Piotruś ma to samo co Pawcio. Po tym deflegminie to masakra kaszle, wiesz, że tego na wieczór nie można podawać. Jaki inhalator zakupiłaś? Ja też muszę kupić, bo Pawłowi nic nie przechodzi. Sorki, że tak chaotycznie piszę, ale bardzo czekałam co napiszesz po wizycie, tak podejrzewałam, że będzie tak jak u nas, tylko nam jeszcze zęby do tego doszły.
Inhalacje robiła na pewno Kasis, ale coś nie zagląda ostatnio, bo wczoraj chciałam własnie ją podpytać. Ale zdaje mi się, że jeszcze inne mamusie też pisały.
A słuchaj Ty, albo mąż macie alergie?

Ostatnia edycja:
KASIA tak, pani dr powiedziała, że do 16 tylko podawać. zobaczymy... a inhalator sprawdzę zaraz jakiej firmy, ale to po prostu wzięłam jaki mieli w aptece...
napiszę do KASIS sms.
mój mąż jest alergikiem, a czemu pytasz?

ja mam inhalator philipsa i maseczke poprostu małej trzymałam nad buzia a pod koniec jak juz młoda usiedziec nie mogła to starałam sie kierowac maseczka na jej buzie

dzięki, bo już myślałam, że to musi być tak dociśnięte do twarzy, a to mi nie wychodziło... Pudziankowi bardzo się to nie podobało ;-/

reklama
Do góry