reklama
czy a o czymś nie wiem ja za to bym z miłą chęcią chciała Zuzie. A wiesz że gdyby u nas była dziewczynka to właśnie Zuziato chwile sie wstrzymam i narazie musi wystarczyc mi zdjecie Fifolka
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
u nas dziewczynka to był chyba cud bo w rodzinie małża sami chłopcy sie rodzą...nawet już mieliśmy imię prawie wybrane: Gabryś albo...Filipek a tu nagle zonk dziewuszka! wszystkie babcie i ciocie wniebowzięte że mamy córcię...a teraz mysle że fajnie byłoby mieć parkę...synusia mamusi, bo córcia to już wiem że tatą oczarowana :-)
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a ja chciałam chłopaka, mam dziewuchę i teraz dziwnie mi jak sobie nawet wyobrażam posiadanie synusia
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja zawsze chcialam miec chlopaka i mam :-) (Nawet jak jeszcze nie znalismy plci, to mowilismy na brzucho Walercio - moze ktoras kojarzy :-)) I cos czuje, ze gdybym kiedys jeszcze zaciazyla, to bylby kolejny chlopak:-)
natolin
ja też taka dziwnaNo to ja dziwna. Chciałam chłopaka i póki co średnio wyobrażam sobie mieć córkę ;-)
reklama
margerrita
czy wasze dzieciaki tez tak ulewaja / wymiatuja po sloiczkach, normalnie zjada a potem po trochu wyplywa to z niego, zwlalam to na to, ze lezy zaraz na brzuchu albo siada i uciska zaladek, ale ostatnio nawet go troche trzyma w pionie by sie ulozylo a mimo to mamy taki problem, dodadm, ze po roznych daniach
Podziel się: