reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Moze niech zmienią nazwę Wawel bo mi się z podwawelską kiełbasą kojarzy?
dobranocka
Dziewczyny, któraś tu pisała, ze dziecko miało bardzo suchą, wręcz jak słoń (dobrze zapamietałam?) skórkę, lekarz dał jakąś maść czy krem i super pomogło. O co chodziło?? Bo u Justyny coraz większe się te suche placki na udach robią :-(
nice-girl
Fanka BB :)
Ktoś cos właśnie pisał. Ja mogę polecić krem AlantanDermoline - przeznaczony właśnie na suchy zrogowaciały naskórek. Dobre są też wszelkie emulsje nawilżające dla niemowląt. Ja stosuje Emolium.
No i mogę polecić ten krem na ciemieniuchę: Oceanic AA Therapy Ja i Mama, krem, na ciemieniuchę, 75 ml Po około 5 dnach stosowania ciemieniuchy prawie już nie widać, jeszcze tylko jakieś pojedyncze łuseczki,ale już takie cieniutkie. No i skóra na głowie całkiem inna się zrobiła :-)
No i mogę polecić ten krem na ciemieniuchę: Oceanic AA Therapy Ja i Mama, krem, na ciemieniuchę, 75 ml Po około 5 dnach stosowania ciemieniuchy prawie już nie widać, jeszcze tylko jakieś pojedyncze łuseczki,ale już takie cieniutkie. No i skóra na głowie całkiem inna się zrobiła :-)
nice-girl
Fanka BB :)
No u nas z oliwką to była walka z wiatrakami - codziennie smarowałam i wyczesywałam przed kąpielą i codziennie na nowo była skorupka. A po kilku dniach stosowania kremu prawie nie ma śladu po tym i skóra się zrobiła gładka i taka 'normalna'. Ten krem zresztą kupiłam po tym jak któraś dziewczyna właśnie na forum go polecała :-)
reklama
dobranocka
U nas dwa razy oliwka poszła i po ciemieniuszce śladu nie zostało :-) Udało się!
Kupię ten Cerkoderm 15. Chyba pora najwyższa zanim "suchy placek" się rozrośnie...
Kupię ten Cerkoderm 15. Chyba pora najwyższa zanim "suchy placek" się rozrośnie...
Podziel się: