reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

mona i wiki wypoczywajcie duuuużo,leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć....to nie przelewki trzeba dbać o dzidzię:tak: już mniej niż połowa do końca więc dacie radę tylko odpoczywajcie nic na siłę!;-)

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, az mi łezki poleciały bo tak mi ciężko na serduszku i każde miłe słowo to teraz ukojenie.
Tyle juz przeszliśmy w związku z tą ciążą, która była drugą w roku 2006 (pierwsza się nie powiodła:-( ), że naprawdę każdą taką wiadomośc zle znoszę.
WIKI ja do Fenoterolu co 6 godzin biorę Staveran co 8 godzin wiec chyba to wystarczy, lekarz mówił, ze z czasem się organizm przyzwyczaji do tych tabletek ale narazie jest okropnie.
A powiedz ten brzuch to Cię bardzo boli i gdzie i czy lekarz okreslił przyczynę bo mi nie potrafił, a przeszły Ci bóle jak brałas ta wiekszą dawkę fenoterolu?

mona wiki odpoczywajcie i jeszcze raz odpoczywajcie i szybko wracajcie do zdrowka
ja tez mam problemy ale z krwia mam niskie plytki krwi , raz bylo 48 , potem 50 , potem 52 teraz osattnio 102 a norma 130-400 mozliwe ze jestem chora na maloplytkowosc co tez jest niebezpieczne w ciazy a nbigdy nie bylam u hematologa ale juz mam załatwione i w sobote jade z moim M. do Wrocławia do lekarza zeby mnie zbadali i stwierdzili co sie dzieje i co robić... odemnie do Wrocka to jakieś 3-4 godz. autkiem mam nadzieje ze to nic nie zaszkodzi bo słyszałam ze tez nie powinno sie wciazy jezdzić na dalsze wyprawy samochodem ale nie wiem ile w tym prawdy .. i tez sie boje i martwie ale mam nadzieje ze bedzie wszystko ok ,.,, ze to chwilowe i ze juz jest ok ,, musi byc i u was tez musi byc dobrze i bedzie napewno kochane moje :* całuje goraco

mloda mamusiu powodzenia !!!!!!
oj ja wybieram sie w sobote w jeszcze dalsza podroz.
jedziemy z mezem do Polski na urlop !!!!
przed nami 1000 km :szok:!!!!!
ale dobrze,ze jest piekna pogoda i nie jest slizko.
i najwazniejsze,ze ja sie dobrze czuje !!!!!

mona jak bralam wieksza dawke bylo super ..jesli duuzo faktycznie odpoczywalam tak jak mowil nic mi niebylo ale jesli za duzo zrobilam tzn sprztanie zakupki itp toodczuwalm juz wieczorem i nawet nospoa sie wspomagalam...jesli chodzi o przyczyne powiedzieli bo bylam u 2 i to samo powiedzieli ze tak moja natura i tak bede pzrechodzic ta ciaze skorczowo-bolowo...ze niema jakis przyczyny konkretnej...a brzuch boli najczesciej to tak jak na @ czasem ciagnie caly krok do dolu jak by byly odwazniki 10kg przywiazane i w okolicach jajnikow no i wtedy tradycyjnie twardy jak kamien .....ale naprawde feneterol pomaga ja od wczoraj jestem tylko na jednej polowce wieczorem i wspomagajaco nospa w dzien :-)...mona a jesli dalej cie tak strasznie bedzie telepac zapytaj sie lekarza bo ponoc na niektore kobiety lepiej dziala isoptin niz Staveranbuziaki i tzrymaj sie cieplutko....bedzie dobrze napewnooo tez sie bardzooo balam i nadla ale juz teraz wiem ze bedzie dobrze :*:*:*:*: buzaiki

mloda mamusiu robcie sobie pzrerwy wieksze w czasie podrozy mam nadzieje ze to nic powaznego i ze to minie ci...wazne ze jzu wzrasta..buzory ..i powodzenia

Nie pisałam bo mnie nie było.
Niestety w środęj już nie dałam rady i pojechałam do szpitala:sick: ,wyszłam dzisiaj.
Porobili mi wyniki i tak w sumie to nadal nic nie wiadomo:baffled: bo mocz mam dobry, a lekarz myślał, ze te bóle to moze są spowodowane infekcją, z krwi wyszło mi ,że niestety mam anemię-lekarz sie zdziwił ale może by to spowodowane feneterolem bo rozrzedza krew. Wiec sie zbytnio nie martwie, podjem witaminek i bedzie dobrze. Na usg z dzidzią wszystko dobrze.
Ogólna diagnoza to , że brzuch może bolec w związku z moim przeziębieniem oprócz tego leżec i leżec z powodu krótkiej szyjki i bóli.
Chyba mają rację z tym leżeniem bo jak byłam w szpitalu a tam wiadomo nic innego do roboty nie ma jak leżenie to i brzuch nie bolał.
Trochę się uspokoiłam aczkolwiek z niecierpliwoscia czekam na kwiecień.
Pozdrawiam cieplutko.

Mona2903 Ciesze sie , ze juz jestes w domku i ze z dzidzia wszystko ok. Odpoczywaj.
Trzymaj sie ceplutko, pozdrawiam

reklama
Do góry