reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

DZIEWCZYNY przykro mi z powodu waszych mnejszych i wiekszych zmartwien:-( ale wiem ze dacie rade b:-( o warto i szybciut:-( ko wrocicie do zdrowia no i wasze samopoczucie sie poprawi:tak: pozdrawiam i trzymam kciuki za Was:-)

reklama
dziewczyny dziękuję za dobre słowa otuchy i współczucie...też mam nadzieję że to tylko na dwa tyg:-(
Mona Ty się kóruj z tego przeziebienia!
niczka i koral trzymajcie się, bóle napewno minął mnie też swego czasu plecy bolały a z tym brzuchem to jak się nałażę to też ciągnie w dole...:-(

Wszystkim życzę szybkiego powrotu do normy!:tak:

No i bez lekarza sie nie obeszło :sick:
Na przeziebienie antybiotyk (bo inaczej przeżuci mi sie na oskrzela) a dodatkowo globulki dopochwowe bo się jakieś zapalenie przypałętało :baffled:
no i niestety brzusio boli i twardy jest i szyjka miekka, a i szkoda gadac:-( :-(
Diagnoza: "pożytku to z pani w Sylwestra żadnego nie bedzie, a oprócz tego leżec, leżec, leżec":no:

No i znowu byłam u lekarza bo brzuch jak bolal tak boli:sick: i nie ciekawie się dzieje i jestem podłamana, szyjak mi się skraca co grozi porodem co w obecnym czasie jest oczywiście wykluczone. Dostałam fenoterol na podtrzymanie (tabletki okropne, serce po tym tak bije jakby chciało wyskoczyc, cisnienie sie podwyższa, rece i nogi się trzęsą-masakra) i mam leżec i leżec.
Oj dziewczynki mówię Wam tak się teraz boje ale musze wierzyc ze bedzie dobrze.
:sick: :-( :sick: :-(

Nie załamuj się Mona - odpoczywaj a wszystko będzie dobrze. Może serducho wali Ci z nerwów? Oszczędzaj się i zobaczysz wszystko będzie dobrze. Jeżeli to cię pocieszy to w naszym zaawansowaniu ciąży można już urodzić zdrowe dzieciątko więc uszy do góry.

Mona2903 jestesmy z Toba. Trzymam kciuki i jak to mnie ktos powiedzial, ani mi sie waz rodzic przed 9 miesiacem!! :-) ;-)

reklama
No i znowu byłam u lekarza bo brzuch jak bolal tak boli:sick: i nie ciekawie się dzieje i jestem podłamana, szyjak mi się skraca co grozi porodem co w obecnym czasie jest oczywiście wykluczone. Dostałam fenoterol na podtrzymanie (tabletki okropne, serce po tym tak bije jakby chciało wyskoczyc, cisnienie sie podwyższa, rece i nogi się trzęsą-masakra) i mam leżec i leżec.
Oj dziewczynki mówię Wam tak się teraz boje ale musze wierzyc ze bedzie dobrze.
:sick: :-( :sick: :-(
mona slonko witaj w klubie...ja tez łykam to paskudztwo....tyle ze biore ispotin 40 i pomaga tylko bierz tak 20-30 min przed feneterolem.....

ja biore od listopada i od dzis wlasnie zmniejszona mam dwke do 1 polowki na dobe ale niestey chyba to niepzrerjdzie bo brzucholek twrady jak kamien i boli ....i pewnie wroce do 2 razy a bralam juz 6 razy po pol tabletki.....mona bedzie dobrze zobaczysz bardzo duzo mamus to bierze ...trzymaj sie zdrowiutko i poglaszcz swoje malenstwo niech jeszcze tam poczeka

Do góry