reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

Mona niestety jeszcze nie wyjechalismy:no:.
zamowilismy kilka rzeczy przez internet, ktore koniecznie musimy wziasc ze soba i juz czekamy ponad tydzien:wściekła/y: i cos nie chca przyjsc !!!!
jestesmy wsciekli :wściekła/y:!!!!!
a na usg, tam gdzie mi polecalas niestety sie nie zlapalam bo nie bylo mnie w Polsce.ale zrobilam sobie termin na ul.Kluczborskiej- poniewaz mieli tam wolne miejsca.

mam nadzieje ze do czwartku dojda wszystkie paczki do nas !!!!!
bo jak nie to dlugo nie pobedziemy w Polsce poniewaz 23 01 mam ginekologa tutaj!!!!
koszmar !!!!
pozdrawiam i dziekuje za pamiec !!!!!!

reklama
Kórcze no to szkoda, mam nadzieje, że chwila moment i wszystko do Was przyjdzie. W takim razie nadal trzymam kciuki za pomyślną, lekką i przyjemna podróż. :happy:

Szmina, to pierwsze badanie na tolerancję glukozy jest przesiewowym (50g) i jeśli lekarza wynik zaniepokoił to teraz pewnie dadzą Ci 75g. Te badania mają na celu wykryć początki cukrzycy ciążowej.
Na pewno objadanie się dzień wcześniej słodyczami może trochę zafałszować wynik, więc cukiereczki i ciasteczka na bok. Powodzenia.

Koral, trzymam kciuki za przyjazd do Polski.

Dzisiaj wracałam do domu po spotkaniu z przyjaciółką która ma 3 miesięcznego synka.
Wsiadłam do autobusu oczywiście w miarę pełnego bo to godziny szczytu.
Dziwna sytuacja ja z moim wielgachnym brzusiem robiłam za atrakcję w autobusie ludzie patrzeli na mnie jak na egzotyczne zwierzątko ale nikt nie zwolnił miejsca tylko jeszcze parokrotnie zostałam potrącona łokciem przez beretki bijące się o miejsca.
Czy to jest normalne żeby kobieta w bardzo widocznej ciąży musiała stać??:confused::-:)szok:

reklama
Do góry