bobomama24
Mama Izy i Martynki
O no to wiemy ze raczej rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Madiu zgaga to jakaś masakra....ja parę nocy to prawie płakałam bo to nie ludzkie uczucie. Wszelkie bóle krocza i kłucia są mile widziane bo wiem,że każdy ból zbliża nas do tego wielkiego dnia... tak sobie to tłumaczę... :-)
SMS-y całe szczęście nie, ale rozmowa na żywo i na gg standardowo zaczyna się od pytania "jak się czujesz" "to kiedy termin".mi już takie ''tłumaczenia'' nie pomagają , wszystkie skurcze itp męczą a potem znikają . Ja jestem wściekła bo najpierw był problem żebym donosiła a teraz cisza z porodem .Mała daje w kość itp ale cisza , pomimo wypróbowania wszystkich ''złotych ''środków jestem nadal w dwupaku . A teksty znajomych że brzuch mi się opuścił i zaraz urodzę to już są bardzo źle przyjmowane .
Czy wy dostajecie tylko sms-y od znajomych z treścią ''hej co u ciebie ?jak się czujesz? urodziłaś już ?'' bo ja tak