reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
To a dopisuję się do bolących boczków ;-)
A
aniaprzemka
Gość
A można do obu naraz się dopisać ?
Zawsze lubiłam spać na brzuchu, teraz nie mogę przez te bolące cycuchy i sterczące przewrażliwione sutki
(i takie białe plamki mi powyłaziły na brodawkach. ??)
Zawsze lubiłam spać na brzuchu, teraz nie mogę przez te bolące cycuchy i sterczące przewrażliwione sutki
(i takie białe plamki mi powyłaziły na brodawkach. ??)
Aniaprzemka te białe plamki, to juz może być początek wytwarzania pokarmu. Mi nie przeszło po Miśce i co jakis czas pare kropelek samo leciało, zwłaszcza jak zobaczyłam niemowlaka i maiłam bardziej chwiejny nastrój
.
A mnie pomału zaczynaja jednak te sutki pobolewać
. Mówię do M ostatnio, że dobrze że zostawiłam sobi
staniki z poprzedniej ciąży, bo teraz mam A lub małe B, a tamte sa począwszy od C do dużego D
jak karmiłam. Tylko, że wtedy startowałam z inna wagą, + 8 kg, więc może teraz zatrzymam się na C
;-)

A mnie pomału zaczynaja jednak te sutki pobolewać

U mnie też bolące boczki, ale jak na razie przynajmniej nie mam zadnych nudnosci. Mam za to większy apetyt, ciągle bym jadła i spała 
Wieczorami padam...
Do tego przy tych upałach męczy mnie jeszcze katar - alergia na pyłki traw. Chwilami mam dość.
Już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u lekarza.
Wieczorami padam...
Do tego przy tych upałach męczy mnie jeszcze katar - alergia na pyłki traw. Chwilami mam dość.
Już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u lekarza.
Scarletka, no właśnie nie bardzo wiem co można, więc na razie używam tylko sprayu do nosa Quixx, bo to jest tylko woda morska i woda oczyszczona. Trochę łagodzi objawy i ułatwi aoddychanie, ale nie na długo.
Moja teściowa jeszcze nic nie wie o ciąży, ale jak się dowie, to się zapytam od razu co można, bo ona jest właśnie alergologiem

Moja teściowa jeszcze nic nie wie o ciąży, ale jak się dowie, to się zapytam od razu co można, bo ona jest właśnie alergologiem
ja właśnie w tamtej ciąży miałam taki dylemat i poszłam po poradę do swojego alergologa-immunologa. zalecił branie zyrtec, wcześniej byłam na accolette, ale te ponoć są za nowe i nie przebadane do końca pod kątem skutków ubocznych w ciąży. Łykam więc i teraz zyrtec jak mi zalecił i na razie mam spokój z katarem.
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
A powiedzcie mi od ktorego tygodnia pojawiaja sie mdlosci? Bo ja oprocz bolących piersi nie mam za duzych objawów... A wrecz przeciwnie - czuje sie dobrze... To chyba tez nie dobrze? Wedlug moich obliczen to 5 tydzien i 2 dzien od OM.. Moze za wczesnie jeszcze?