reklama
dorotak
Fanka BB :)
To że jesteśmy wyjątkowe to nie ulega wątpliwości , ale patrząc na frekwencje to u nas kiepściutko, nawet styczeń nas przegonił.
Mam nadzieję że im bliżej końca tym bardziej się rozkręcimy.
Mam nadzieję że im bliżej końca tym bardziej się rozkręcimy.
ano wlasnie slusznie Lucyann zauwazylas, zapisaly sie ostatnio dwie mamy Koka i IwonaSzle ale nawet sie nie przywitaly, dostalam od nich tylko wiadomosc z danymi, wiec je zaprosilam do aktywnego udzialu w watkach a one nic....hmmmm...moze bedziemy wpisywac na liste dopiero jak ktos przedstawi sie na watku i bedzie mial chociaz jedna wypowiedz?
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Witam!
Megusek : Chciałam zauważyć, że napisałam do Was kilka słów o sobie 06.09.br. Nie mogłam niestety później uczestniczyć, gdyż miałam małe problemy z internetem... Niestety mam bezprzewodowy i często moja druga połówka zabiera mi laptopika I wówcas jestem odcięta od świata wirtualnego. Ale obiecuję, iż jesli tylko będę miała dostęp, to będę tu zaglądać :laugh:
Megusek : Chciałam zauważyć, że napisałam do Was kilka słów o sobie 06.09.br. Nie mogłam niestety później uczestniczyć, gdyż miałam małe problemy z internetem... Niestety mam bezprzewodowy i często moja druga połówka zabiera mi laptopika I wówcas jestem odcięta od świata wirtualnego. Ale obiecuję, iż jesli tylko będę miała dostęp, to będę tu zaglądać :laugh:
Iwonko mam nadzieje ze nas nie opuscisz juz troszke sobie raz tam pogadalysmy chetnie teraz bym cie dorawwal ale wlasnie muszew leciec do zusu w sprawie ksiazeczki ubezpieczeniopwej nie wiedzialam ze bedzie to taki balagan napisz czasem pare slowek jak tam Ty i Twoj Brzuszek sie :czuja... :
reklama
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Hej, ponownie!
W piatek byłam na usg, wspólnie z płcią brzydszą podjęliśmy decyzję, że chcemy poznać płeć naszej dzidzi... Niestety znów nie było nic widać Trzecie podejście - nieudane. Wydaje mi się to wprost niewiarygodne! Niektórzy rodzice dowiadują się już w czwartym miesiącu... A ja nawet w siódmym nie mogę Najwidoczniej mój maluszek uparł się, żeby zrobić nam niespodziankę Albo tak wykonują badanie ultrasonograficzne po tzw. "znajomości" Choć o to swoich koleżanek nie podekrzewam
Najważniejsze jednak, że kruszynka jest zdrowa!
W piatek byłam na usg, wspólnie z płcią brzydszą podjęliśmy decyzję, że chcemy poznać płeć naszej dzidzi... Niestety znów nie było nic widać Trzecie podejście - nieudane. Wydaje mi się to wprost niewiarygodne! Niektórzy rodzice dowiadują się już w czwartym miesiącu... A ja nawet w siódmym nie mogę Najwidoczniej mój maluszek uparł się, żeby zrobić nam niespodziankę Albo tak wykonują badanie ultrasonograficzne po tzw. "znajomości" Choć o to swoich koleżanek nie podekrzewam
Najważniejsze jednak, że kruszynka jest zdrowa!
Podziel się: