reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O nas

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy! To super, że jest nas więcej :D
Wstawcie sobie suwaczki dziewczynki i będzie już cacy ;D

reklama
Witaj Iwona !
Choroba ... przecież ja też mogę mieć niespodziewankę i dopiero w grudniu urodzić :o termin mam na ostatni dzień listopada , więc faktycznie nic nie wiadomo ... ale przenosić się stąd nie zamierzam ! ;D

Wiecie ze to milo tak sobie nas poczytac jakos tak swojsko... ::) :p tylko cos malo kobitek jak na listopad?!!czy myslicie ze ma to jakies uzasadnienie? ;D

To że jesteśmy wyjątkowe to nie ulega wątpliwości ;), ale patrząc na frekwencje to u nas kiepściutko, nawet styczeń nas przegonił.
Mam nadzieję że im bliżej końca tym bardziej się rozkręcimy. :)

w ostatnim czase troszke rzesmy sie "rozmnozyly na liscie u Megusek wiec dalej do roboty tylko sporo nas tam nie aktywnych siedzi w ukryciu i chyab czeka na zaproszenie?moze jakas kampanie reklamowa walniemy...? ::)

ano wlasnie slusznie Lucyann zauwazylas, zapisaly sie ostatnio dwie mamy Koka i IwonaSzle ale nawet sie nie przywitaly, dostalam od nich tylko wiadomosc z danymi, wiec je zaprosilam do aktywnego udzialu w watkach a one nic....hmmmm...moze bedziemy wpisywac na liste dopiero jak ktos przedstawi sie na watku i bedzie mial chociaz jedna wypowiedz?

Witam!

Megusek : Chciałam zauważyć, że napisałam do Was kilka słów o sobie 06.09.br. :) Nie mogłam niestety później uczestniczyć, gdyż miałam małe problemy z internetem... Niestety mam bezprzewodowy i często moja druga połówka zabiera mi laptopika :( I wówcas jestem odcięta od świata wirtualnego. Ale obiecuję, iż jesli tylko będę miała dostęp, to będę tu zaglądać :laugh:

Iwonko mam nadzieje ze nas nie opuscisz juz troszke sobie raz tam pogadalysmy chetnie teraz bym cie dorawwal ale wlasnie muszew leciec do zusu w sprawie ksiazeczki ubezpieczeniopwej nie wiedzialam ze bedzie to taki balagan napisz czasem pare slowek jak tam Ty i Twoj Brzuszek sie ::)czuja... ::)

reklama
Hej, ponownie!

W piatek byłam na usg, wspólnie z płcią brzydszą podjęliśmy decyzję, że chcemy poznać płeć naszej dzidzi... Niestety znów nie było nic widać :( Trzecie podejście - nieudane. Wydaje mi się to wprost niewiarygodne! Niektórzy rodzice dowiadują się już w czwartym miesiącu... A ja nawet w siódmym nie mogę :) Najwidoczniej mój maluszek uparł się, żeby zrobić nam niespodziankę :) Albo tak wykonują badanie ultrasonograficzne po tzw. "znajomości"  ;)  Choć o to swoich koleżanek nie podekrzewam :)
Najważniejsze jednak, że kruszynka jest zdrowa!  :)

Do góry