reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy! To super, że jest nas więcej :D
Wstawcie sobie suwaczki dziewczynki i będzie już cacy ;D

reklama
Witaj Iwona !
Choroba ... przecież ja też mogę mieć niespodziewankę i dopiero w grudniu urodzić :o termin mam na ostatni dzień listopada , więc faktycznie nic nie wiadomo ... ale przenosić się stąd nie zamierzam ! ;D

Wiecie ze to milo tak sobie nas poczytac jakos tak swojsko... ::) :p tylko cos malo kobitek jak na listopad?!!czy myslicie ze ma to jakies uzasadnienie? ;D

To że jesteśmy wyjątkowe to nie ulega wątpliwości ;), ale patrząc na frekwencje to u nas kiepściutko, nawet styczeń nas przegonił.
Mam nadzieję że im bliżej końca tym bardziej się rozkręcimy. :)

w ostatnim czase troszke rzesmy sie "rozmnozyly na liscie u Megusek wiec dalej do roboty tylko sporo nas tam nie aktywnych siedzi w ukryciu i chyab czeka na zaproszenie?moze jakas kampanie reklamowa walniemy...? ::)

ano wlasnie slusznie Lucyann zauwazylas, zapisaly sie ostatnio dwie mamy Koka i IwonaSzle ale nawet sie nie przywitaly, dostalam od nich tylko wiadomosc z danymi, wiec je zaprosilam do aktywnego udzialu w watkach a one nic....hmmmm...moze bedziemy wpisywac na liste dopiero jak ktos przedstawi sie na watku i bedzie mial chociaz jedna wypowiedz?

Witam!

Megusek : Chciałam zauważyć, że napisałam do Was kilka słów o sobie 06.09.br. :) Nie mogłam niestety później uczestniczyć, gdyż miałam małe problemy z internetem... Niestety mam bezprzewodowy i często moja druga połówka zabiera mi laptopika :( I wówcas jestem odcięta od świata wirtualnego. Ale obiecuję, iż jesli tylko będę miała dostęp, to będę tu zaglądać :laugh:

Iwonko mam nadzieje ze nas nie opuscisz juz troszke sobie raz tam pogadalysmy chetnie teraz bym cie dorawwal ale wlasnie muszew leciec do zusu w sprawie ksiazeczki ubezpieczeniopwej nie wiedzialam ze bedzie to taki balagan napisz czasem pare slowek jak tam Ty i Twoj Brzuszek sie ::)czuja... ::)

reklama
Hej, ponownie!

W piatek byłam na usg, wspólnie z płcią brzydszą podjęliśmy decyzję, że chcemy poznać płeć naszej dzidzi... Niestety znów nie było nic widać :( Trzecie podejście - nieudane. Wydaje mi się to wprost niewiarygodne! Niektórzy rodzice dowiadują się już w czwartym miesiącu... A ja nawet w siódmym nie mogę :) Najwidoczniej mój maluszek uparł się, żeby zrobić nam niespodziankę :) Albo tak wykonują badanie ultrasonograficzne po tzw. "znajomości"  ;)  Choć o to swoich koleżanek nie podekrzewam :)
Najważniejsze jednak, że kruszynka jest zdrowa!  :)

Do góry