reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O mamusiach grudniowych

reklama
To ja teraz troszkę formalności tu powypełniam :)
Jacek lat 33 , żonka Iza 29 lat nauczycielka jezyka niemieckiego, pierwsza ciąża, w sumie nie staraliśmy się mocno ani długo :-)

Witam, mam na imię Daria pochodzę z Poznania, mam 24 lata, to jest moja pierwsza ciążą, od 5 lat pracuje jako kelnerka w chwili obecnej na L4 poza tym studiuje Administracje zaocznie właśnie zaczynam 2 rok. Mój narzeczony ma ma imię Marcin lat 22 z zawodu kucharz, jesteśmy razem 2,5 roku. Na początek to tyle pozdrawiam serdecznie:-)

Witam, mam na imię Daria pochodzę z Poznania, mam 24 lata, to jest moja pierwsza ciążą, od 5 lat pracuje jako kelnerka w chwili obecnej na L4 poza tym studiuje Administracje zaocznie właśnie zaczynam 2 rok. Mój narzeczony ma ma imię Marcin lat 22 z zawodu kucharz, jesteśmy razem 2,5 roku. Na początek to tyle pozdrawiam serdecznie:-)

Witam Cię serdecznie;-):-):-)

To teraz ja :tak:

Mam na imię Agata ( kolejna :-) ), mam 25 lat. Termin porodu na 11 grudnia. Mój partner zyciowy :-D ma na imie Krzysztof. Jestem z wykształcenia politologiem, obecnie nie pracuje. O nasze maleństwo nie staraliśmy sie długo :-):-):-).

Acha jestem z okolic Poznania.

Ostatnia edycja:
Ja mam na imię Agnieszka, w tym roku skończę 30 lat (Dzidzia to prezent od męza na 30 urodzinki:-)). Mój mąz ma na imię Andrzej, a synkowie Grzesiu i Krzysiu (8,5 roku), teraz czekamy na córeczkę. Mamy 10-letnią bokserkę Paulę. Pracuję jako referent d/s administracyjnych, mąż ma niewielką firmę tranportową. O Dzidzię sie nie staraliśmy, samo wyszło nieoczekiwanie.

Aj to ja też napisze cos o sobie...chociaż jestem już tutaj troszkę czasu....
Nazywam się Karolina mam jeszcze 21 lat i we wrzesniu bronię licencjatu z Kształcenia zintegrowanego (klasyI-III) i wychowania przedszkolnego....moj narzeczony ma na imie Kamil i jestesmy ze soba dwa lata...ale znamy się od 10 i wczesniej długo przyjaznilismy,zreszta to była moja pierwsza miłosc....aj w ogole z nami to była baaaardzo długa przygoda...hahhaah Jestesmy oboje z Tczewa no i to jest nasza pierwsza ciaża :-)

reklama
witajcie
ja mam na imię Sylwia, mam 25 lat, mieszkam w małej miejscowości koło Szczecina
pracuję w biurze rachunkowym jako kadrowa. Mój mąż ma na inię Marcin. Jest to moja pierwsza, upragniona i bardzo chciana i planowana ciąża:-)
pozdrawiam

2c69c12af4.png

Do góry