reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O mamusiach grudniowych

Witam dziewczynki:)
Mam na imię Dominika za kilka dni kończę 29 lat. Od jakiegoś czasu mieszkam z rodzinką w UK. Mam 6 letniego urwiska Wiktora. Jestem po poronieniu w listopadzie 2007. Obecnie jestem w 12 tygodniu i strasznie się boję o nasze maleństwo. Pozdrawiam cieplutko i życzę spokojnych ciąż i ślicznych maluszków:)

reklama
aga_irlandia widzę że jutro masz Usg. Ja miałam dzisiaj też strasznie się bałam ale na szczęście wszystko jest ok. Dzidzia ma całe 5 cm. Mamy już nawet pierwszą fotkę:)
U Ciebie tez na pewno wszystko będzie w porządku nie ma się czym denerwować. Chociaż wiem łatwo się mówi ja też wchodziłam dzisiaj do gabinetu na trzęsących nogach:)
Głowa do góry musi być dobrze:)
Pozdrawiam i trzymam kciukaski za jutrzejsze USG:):-)

Witam serdecznie!!

Mam na imię Karolina i mieszkam obecnie w UK z mężem - Robertem i córcią - Michaliną. Już kiedyś byłam mocno uzależniona od tego forum, będąc w ciąży z Miśką (wówczas pod loginem ziemzia, niestety skleroza nie boli i postanowiłam sobie założyć nowe konto, hehehe). Losy naszego wątku potoczyły się burzliwie i z czasem ograniczyłam się do forów zamkniętych. A teraz w kolejnej ciąży jestem i znowu mnie tknęło, żeby wrócić na "stare śmieci", poza tym Kamila mnie przekonała, hehehe...

Co jeszcze... siedzę obecnie w domku z Misią i nie zamierzam pracować na razie, cały czas jestem na zwolnieniu wychowawczym jeszcze z Polski i zamierzam wykorzystać kolejny wychowawczy. Wcześniej pracowałam jako scenarzysta gier komputerowych dla dzieci i muszę przyznać, że uwielbiam tą pracę, chociaż ubóstwiam swoją córcię i dzidzię w brzusiu, hehehe, zatem zrezygnowałam z aktywności zawodowej w pełni świadomie i z lekkim sercem.

Mam 27 lat i uwielbiam robótki ręczne, hehehe. To chyba oddaje po części moją pokręconą osobę, hehehe.

Strasznie się cieszymy, że znowu zostaniemy rodzicami i w naszym domku zamieszka kolejna małą cudowna osóbka. Misia już wariuje z radości na samą myśl o dzidzi.

Moja Misiolinka jest bardzo szczwaną i wesołą osóbką z wielką ambicją i silnym charakterkiem. Jest bardzo zdecydowana i zawsze wie czego chce. Rzadko liczy się z naszym zdaniem i próba znalezienia kompromisu zawsze jest bardzo żmudna i wymaga dużo cierpliwości, ale za to właśnie kochamy ją najbardziej na świecie!

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie!!

Mam na imię Karolina i mieszkam obecnie w UK z mężem - Robertem i córcią - Michaliną. Już kiedyś byłam mocno uzależniona od tego forum, będąc w ciąży z Miśką (wówczas pod loginem ziemzia, niestety skleroza nie boli i postanowiłam sobie założyć nowe konto, hehehe). Losy naszego wątku potoczyły się burzliwie i z czasem ograniczyłam się do forów zamkniętych. A teraz w kolejnej ciąży jestem i znowu mnie tknęło, żeby wrócić na "stare śmieci", poza tym Kamila mnie przekonała, hehehe...
Kamila to ja :-)

reklama
Cześć ja także zostane mamą grudniową, planowany termin mam na 1 grudzień, wczoraj miałam USG i dowiedziałam się że będzie dziewczynka:-)

Do góry