Mnie cena nie przeraża, bo jeszcze przed porodem się nastawiłam, że kupuję gondolę średniej jakości i ceny,a spacerówkę bardziej wypasioną. Gondolę mamy Deltim Fokus i chyba w ogóle nie będziemy korzystac z dołączonej do niej spacerówki, tylko jeszcze pojeździmy w gondoli do końca marca, a w kwietniu kupimy PP.
reklama
My kupując dwufunkcyjny wózek (gondola+ spacerówka) byliśmy przekonani, ze nam wystarczy. I szybko się okazało, że jednak nie wystarczy. Jest poprostu za cięzki i za wielki. Mimo, ze mamy kombi to i tak się czasem zapakować nie możemy. I nie muszę chyba wspominać, że samo wkładanie i wyjmowanie tego wozu z/do bagażnika to nielada wyzwanie. I teraz jestem tego zdania co Agatka, że specerówka ma być bardziej wypasiona czyt. wygodna dla dziecka, funkcjonalna i lekka. Wcale by mie przeszkadzało gdyby kosztowala jakieś 300 zł ale niestety wózki które mi się podobają kosztują więcej.
TIILI
Majowe mamy'09
Paula widzę że mamy podobny gust i interesują nas podobne wózki Ja jestem na 90% zdecydowana na tego HAUCKA SHOPPERA 6,ale przyuważyłam takie oto kolorki i będę polować na któryś z tych dwóch:
tylko kurka wodna te wzory są o stówe droższe od tych normalnych Ale poza kolorem tapicerki niczym się nie różnią. Oglądałam te wózki już na żywo i nie mam zastrzeżeń. Są bardzo podobne do innych wózków w tym przedziale cenowym,ale ja mam jakoś większe zaufanie do niemieckiej jakości wózków....A czy słusznie myślę,wyjdzie w praniu ;D
Wracając do ceny to na allegro można teraz kupić je za ok.260-270 zł + przesyłka. A w normalnym sklepie chodzą po ok.320-350 zeta. Tylko te kubusiowe są droższe. Swego czasu były też na allegro ale ostatnio jakoś ich nie widziałam..
tylko kurka wodna te wzory są o stówe droższe od tych normalnych Ale poza kolorem tapicerki niczym się nie różnią. Oglądałam te wózki już na żywo i nie mam zastrzeżeń. Są bardzo podobne do innych wózków w tym przedziale cenowym,ale ja mam jakoś większe zaufanie do niemieckiej jakości wózków....A czy słusznie myślę,wyjdzie w praniu ;D
Wracając do ceny to na allegro można teraz kupić je za ok.260-270 zł + przesyłka. A w normalnym sklepie chodzą po ok.320-350 zeta. Tylko te kubusiowe są droższe. Swego czasu były też na allegro ale ostatnio jakoś ich nie widziałam..
Ja Danonkow nie mam zamiaru w ogole dawac, maja opinie bardzo uczulajacych i jesli juz, to powinno sie je podawac dzieciom od 3 roku zycia, w zastepstwie tak jak Agatka bede podawac jogurt naturalny z owocami lub twarozek.
Obiadki tez staram sie sama gotowac, czesc warzyw mam ze wsi a reszte kupuje mrozonki (aczkolwiek nie zawsze) i super, ze Paula zamiescila troche przepisow, bo brakowalo mi koncepcji na urozmaicenie diety mojego szkraba.
Obiadki tez staram sie sama gotowac, czesc warzyw mam ze wsi a reszte kupuje mrozonki (aczkolwiek nie zawsze) i super, ze Paula zamiescila troche przepisow, bo brakowalo mi koncepcji na urozmaicenie diety mojego szkraba.
Tilli właśnie bardzo mi się podobają te Haucki, wyglądają na solidne, a na tym mi najbardziej zależy i by łatwo się prowadził, nie był za ciężki, cena też jest zachęcająca, a kolorki do wyboru.
Ja wolę opcję 3 kolorów połączonych, podoba mi się właśnie ten stalowo- żółto-czarny, ale zobaczę w sklepie, może trafię na jeszcze ładniejszy kolor. Mam nadzieję, że będzie jakiś wybór, albo możliwość sprowadzenia danego koloru.
Rita mam takie samo zdanie o gondoli- jest ciężka i wielka i od samego początku wiedziałam, że będę kupować dwa wózki, ale zależało mi by gondola była solidna i wygodna(ma posłużyć jeszcze drugiemu dziecku) i jestem zadowolona, ale Szymek coraz cięższy to i wózeczek przydałby się wygodniejszy, stąd w planie kupno spacerówki.
Zgadzam się, że spacerówka powinna być bardziej "wypasiona" niż gondola bo może posłużyć dłużej, ale w sensie wygody prowadzenia i wygody jeżdżenia dla malucha i wydaje mi się że nie musi kosztować od 1000-2000 tysięcy by spełniać te kryteria. To miałam na myśli pisząc poprzedni post. ;D Ale rozumiem co znaczy coś sobie upatrzyć
Ja wolę opcję 3 kolorów połączonych, podoba mi się właśnie ten stalowo- żółto-czarny, ale zobaczę w sklepie, może trafię na jeszcze ładniejszy kolor. Mam nadzieję, że będzie jakiś wybór, albo możliwość sprowadzenia danego koloru.
Rita mam takie samo zdanie o gondoli- jest ciężka i wielka i od samego początku wiedziałam, że będę kupować dwa wózki, ale zależało mi by gondola była solidna i wygodna(ma posłużyć jeszcze drugiemu dziecku) i jestem zadowolona, ale Szymek coraz cięższy to i wózeczek przydałby się wygodniejszy, stąd w planie kupno spacerówki.
Zgadzam się, że spacerówka powinna być bardziej "wypasiona" niż gondola bo może posłużyć dłużej, ale w sensie wygody prowadzenia i wygody jeżdżenia dla malucha i wydaje mi się że nie musi kosztować od 1000-2000 tysięcy by spełniać te kryteria. To miałam na myśli pisząc poprzedni post. ;D Ale rozumiem co znaczy coś sobie upatrzyć
reklama
Witam. Mam taki oto problem, moje dziecko umie zasnąć tylko przy piersi. Nawet na rękach uśpić się nie da. Kiedy próbowałam ją zostawić razem z mężem sam na sam, płakała w niebogłosy i usneła dopiero ze zmęczenia. Nie potrafię jej tak katować. Może ktoś ma lepszy pomysł? Proszę o rady!
Podziel się: