reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O i dla maluszka ( żywienie, rozwój, akcesoria)

Mój Wojtek jeździ teraz Chicco 4WD Tech , i byłabym przeszczęśliwa, gdyby nie jego waga. Ma fantastyczne duże koła, szerokie siedzisko, duży kosz, osłonkę na nogi, rozkładane siedzisko, no bomba. Tylko waży z tonę :( Ale my mieszkamy w takim miejscu, gdzie jakość chodników jest beznadziejna no i wyjeżdżamy sporo a wtedy wózek z pompowanymi kołami jest neizastąpiony.

Ale moim marzeniem była ta spacerówka, do której link wkleiła Rita, Peg Perego AT4. Naprawdę fajny, ładny wózek, ze świetną amortyzacją, tyle że drogi :(

Myślałam też nad Ceroxem Emmaljungi, no ale on to by mi chyba do bagażnika nie wszedł.

Teraz zastanawiam się, czy nie kupić jakiegoś leciutkiego wózka na skrętnych kołach, taniego, żeby jeździć "po mieście". No ale gdzie to trzymać?

reklama
Ehhh, mozna sobie narobic apetytu oglądając te wózeczki... ;) Nie moge sie doczekać, kiedy będziemy wreszcie mogli bryknąć do sklepu!

gumecka, a co masz upatrzonego?

No mój Maciek chyba w końcu na dobre polubił domowe jedzenie...tzn.takie robione przeze mnie a nie ze słoików :laugh:
deserki to wcina że aż miło...właśnie dałam mu startą gruszkę i jabłko..i oszamał całą michę!
Fajnie ;D
A na obiadek gotuję buraczka,marchewkę,ziemnaczka o dodam trochę indyka i mam nadzieję że będzie Maćkowi smakowało ;D

Rita78 pisze:

FUUUUUUUUUUJ.......WSTRęTNE...................................BLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

miałam na mysli ceny......hihihihihi ;D ;D ;D ;D ;D

Moje dziecko poza zupeczkami wcina szyneczke, flipsiki, banaki, jabłuszka i czesem miskopyt ::)i do tego mleczko + deserki zarłok straszny ;D ;D ;D

Ja z wędlinami się wstrzymam jeszcze jakiś czas(myślę, że ok. 2 miesięcy), ale schab już dawałam.

Kurcze, a mnie by szkoda było dać tyle pieniędzy na wózek. To nawet nie chodzi o to, że są drogie, ale po co tyle kasy wydawać. Nie sądzę by wózki za 2 tysiące wiele się różniły od tych za 500 złotych.  ::)

Mnie podoba się taki:
http://www.allegro.pl/item87976197_lekki_nowy_wozek_spacerowy_shopper_6_06_hauck.html

albo taki(ten beżowo-granatowy)
http://www.allegro.pl/item88014184_wozek_spacerowy_nowy_spider_nisza_cena.html

ale nie widziałam ich jeszcze "na żywo". Decyzję z pewnością podejmę w sklepie, na razie sobie oglądam zdjęcia.

reklama
Jedni mówią, zeby dawać na przemian mięso-żółtko, jednego dnia to, drugiego to, a inni, że można jednego dnia i to, i to, bo dziecko w tym wieku potrzebuje dużo żelaza. Ja żółtka jeszcze nie dawałam, a mięso je codziennie:)

Do góry