reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O i dla maluszka ( żywienie, rozwój, akcesoria)

reklama
ja też się zastanawiałam nad sprzedarzą naszego Voyagera ale pewnie nikt mi nie da za niego więcej niż 500-600 zł a za taką kwotę troche mi szkoda,bo on ma narazie 2 miesiące (po reklamacji dostaliśmy zupełnie nowy wóz)

Ja się teraz też trochę waham, bo w sumie to mam Deltima Focusa na średnio dużych kołach no i do tego jest spacerówka. A ta spacerówka z dużymi kołami to mi potrzebna głównie na lato na wyjazd nad morze i na działkę, więc może pojeżdżę na spacerówce Deltima, a po mieście kupię sobie jednak z małymi kołami (zawsze lżejsza) hmm....tylko gdzie to wszystko trzymać.

a ja kupiłam Wice miśkopty i dałam jej w łapkę i nawet smakowało, niby są od 10 miesiąca, ale ona nie ma alergii, więc spróbowalam...

Agatka popieram,strasznie sztuczne te wszystkie serki i jogurty.Mnie również jakoś Danonki nie przekonują... Lepiej twaróg biały z owocami,czy z jogurtem i cukru ile ja wsypię,a nie te słodkie Danonki i do tego jakie drogie!Moja dentystka też tak uważa,że lepszy twarożek.

Hmmm Gumecka mnie tez się wydaje,że to jeszcze za wcześnie na wędliny ???

Ja przeczytałam na danonkach, że sa z dodatkiem vit D, a moja Wiki ma prawie zarośniete ciemiączko i nie dostaje D3, wiec sie wystraszyłam i nie kupiłam tych danonków, a poza tym mysle, że na nabiał to jeszcze troszke za wczesnie

witam
małgosie własnie przestałam karmić piersia. !!!
Nie karmie juz ponad 2 tyg. a było mi - dokładnie mi bardzo cieżko. Gosia jakoś to zniosła dobrze. I nie płakała za cyckami. Tulimy sie, i wygłupiamy ale nie domaga sie piersi. Bo kiedyś przy takiej zabawie to odrazu otwierala buzie do cyca. Je wszystko co mogą jesc dzieci po 8 miesiacu i jest ok. Myslałam, że bedzie trudniej. Ale mama to gorzej przezyła niz moja mała.
Odstawiłam Gosię bo wiem, że później byłoby gorzej. A i teraz wreszcie mi się najada wieczorem i przesypia całe noce. A tak w nocy 2-3 razy karmiłam.
Buźka dla Waszych małych kochanych pociech.

Ja też już powoli odstawiam, ze wzgl. na ciążę 8) Konradek sam mi się odstawił, no ale teraz chciałabym ciut odpoczać, póki jeszcze nie mam wielkiego bębna :laugh:

reklama
Do góry