reklama
A tak a propo`s oczek....to gdzieś słyszałam ,żę powinno się z takimi maluszkami iść do okulisty...podobno to obowiązkowe żeby sprawdzić ,że wszystko ok.... ale ja to gdzieś przeczytałam a moja pediatra nic mi takiego nie powiedziała...muszę się zapytać na kolejnej wizycie...
Właśnie sie doczytałam, że dzieci jeśli maja problem z witamina d3 to zabki im sie nie wyzynaja a my juz mamy 2! no to może nie jest tak żle ??? może cholera przesadzam z tym brzuszkiem bo dzisiaj polożyłam mała na prostym, nie miekkim podłożu wyprostowałam nuzie i chyba jest ok - ale i tak na poniedziałek zamówiłam wizyte ( pewnie przesadzam bo ja panikara jestem ale i tak pójdziemy ;D)
tuśka21
Fanka BB :)
mroweczko lepiej idz z tym do lekarza
co do witaminy D3 to wlasnie tak sieobjawai krzywica - neich lekarz zrobi wam badnaie kontrolne krwi - bedzie wiadomo jak z ta krzywica
co do oczkow - to moze masz tylko takie wrazenie - ale jesli sie martwisz to sie lepeij skontaktuj z okulista - spedzi ci to problem z oczu ....
pozdrawiam i trzymajcie sie zdrowow babeczki
p.s mroweczko a napisz mi na czerwcowkach jak ty sie czujesz jak ten potas i te rozne sprawy co sie dzialy u ciebie ... tak dawno nie bylam na czerwcokach ze nie wiem co slychac u ciebie BUZKA
co do witaminy D3 to wlasnie tak sieobjawai krzywica - neich lekarz zrobi wam badnaie kontrolne krwi - bedzie wiadomo jak z ta krzywica
co do oczkow - to moze masz tylko takie wrazenie - ale jesli sie martwisz to sie lepeij skontaktuj z okulista - spedzi ci to problem z oczu ....
pozdrawiam i trzymajcie sie zdrowow babeczki
p.s mroweczko a napisz mi na czerwcowkach jak ty sie czujesz jak ten potas i te rozne sprawy co sie dzialy u ciebie ... tak dawno nie bylam na czerwcokach ze nie wiem co slychac u ciebie BUZKA
April-według mnie to nie masz się czym martwić,dzieci różnie się rozwijają....mój synio urodził się 29 czerwca i jakiś miesiąc temu obrucił się 3 razy pod rząd i tyle,od tej pory chyba mu się nie chce ale się nie martwię bo przyjdzie i na niego kolej....przekręca się na boki i to najchętniej w łóżeczku...podciąga nóżki do góry aż do samej buzi... podciągany za rączki ładnie trzyma główkę i chce już siadać...więc myślę że sie prawidłowo rozwija...
reklama
DZięki za pocieszenie
z siadaniem to jest podobnie, rwie się przy każdej nadarzającej się okazji ale jak leży na brzuszku czego nie lubi to zazwyczaj odpoczywa, taki leniuszek. Nóżek też jeszcze nie wkłada bo buźki, czekam na ten moment z niecierpliwością bo wyrasta z wózka a w spacerówce ciążko sie poruszać jak dziecko nie siedzi.
z siadaniem to jest podobnie, rwie się przy każdej nadarzającej się okazji ale jak leży na brzuszku czego nie lubi to zazwyczaj odpoczywa, taki leniuszek. Nóżek też jeszcze nie wkłada bo buźki, czekam na ten moment z niecierpliwością bo wyrasta z wózka a w spacerówce ciążko sie poruszać jak dziecko nie siedzi.
Podziel się: