reklama
C
Conchi
Gość
A Nasz będzie Franuś i nic innego nam się nie podoba!!!
Mnie dla dziewczynki podobają się krótkie imiona:
Kinga
Inga
Olga
Nina
Alicja
Inka
ale też Aleksandra i Natalia
u mnie byłby problem z imieniem dla dziewczynki bo mojemu mężowi podoba się tylko moje imię-Magdalena
ale będziemy mieć synka i będzie miał na imię Maciuś
Kinga
Inga
Olga
Nina
Alicja
Inka
ale też Aleksandra i Natalia
u mnie byłby problem z imieniem dla dziewczynki bo mojemu mężowi podoba się tylko moje imię-Magdalena
ale będziemy mieć synka i będzie miał na imię Maciuś
OK! Dzięki za wiadomość że Inez dpouszczają, nie rozwiązuje to jednak mojego problemu. Ja chcę dasć dziewczynce imię INKA, słyszałam też że jest to fińska wersja imienia INGA. Dlatego pozostaje mi chyba telefon bądź spacer do Urzędu Stanu Cywilnego!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
karinka pisze:My musimy zmienic nasze plany co do imienia,miałabyc KLAUDIA lub KARINA a teraz bedzie KEWIN albo BRAIAN
Wiesz, Twój wybór i nie chciałabym Cię urazić, ale IMO albo imię anglosaskie w prawidłowej pisowni (Kevin, Brian), albo imię polskie.
Dziewczyny mam pytanie- nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem- chodzi mi o to, ze jedna źrenica reaguje wolniej niz druga ????????? Nie wiem co to znaczy ale sie zestresowalam!!!! I druga sprawa moje dziecko co zauwazyłam wczoraj ma jak by jedna część klatki piersiowej wypukła a drugą mniejszą - cholera!!!!!!!!!!
Może coś mi poradzicie????
Może coś mi poradzicie????
E
Edzia
Gość
mrówka a jak u Was z wit. D3? bo z tą klatką to troszkę tak krzywicowo...pokazywałaś lekarzowi?
reklama
Mróweczko nie wiem co Ci poradzić w sparwie oczka....a jeżeli chodzi o klatkę piersiową....podajesz wit. d3??? Bo może Karolinka dostaje za małą dawkę?...... ale najlepiej to chyba żeby ją lekarz zobaczył...
Podziel się: