reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O i dla maluszka ( żywienie, rozwój, akcesoria)

hej dziewczyny

Ja od zawsze wiedziałam , że jeżeli będę miała syna to bedzie to Filip. Gorzej byłoby z imieniem dla dziewczynki bo nie mam faworyta.
Ale problem mam z glowy bo Filip będzie z nami już w czerwcu.

Pozdrawiamy

reklama
poki nie wiedzilam ze to bedzie dziewczynka ... to ja mialam wybrac imie dla chlopca (a podoba mi sie straszetnie Maciek ;D ) a maz mial wybrac dla dziewczynki - no i wybral - Karolina ... :laugh:
ja wolalabym EWA ale coz ... ;) to nie ja milam wybierac dla dziewczynki :-[

My z meżulem nie znając jeszcze plci dzidizolki byłiśmy na Karolinke nastawieni- a z wyborem imienia dla chlopca istny kanał- i tak jak postanowiliślmy od początki ciąży jest Karolinka ;D ;D ;D ;D

A u nas to jeszcze rozprawa w toku hihihi dla chlopaka nie bylo problemu bo bylby Kacperek ale dla dziewczynki hm.
Ale moj maz juz wybral i chce zeby byla Olimpia a ja chce Emilia lub Ewelinka.

reklama
Odkąd wiem ze mam dziewczynke sprawa z iminiem raczej sie skomplikowała ;) Wczesniej chciałam Kalinę ale teraz juz nie jestem taka pewna. Ostatnio wymysliłam jeszcze Maline - to takie słodkie imie ;) i Łukaszowi sie podoba. Chociaz on by chciał Anie i ... chyba sie zgodze ;)

Do góry