reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o badanich hormonalnych dla starających się...

witaj kajunia , radze słuchac lekarza co do diagnostyki itd. w koncu to on cie prowadzi i wie jak to wygląda. a najwazniejsze- nie wczuwaj sie psychicznie w starania!! wyluzuj i czerp przyjemnosc z przytulanek :)

reklama
Kajunia no właściwie to FSH za duże , ale badałaś LH? Chodzi o to zeby stwierdzić stosunek LH do FSH - to jest bardzo ważne w diagnostyce jajników.

A prolaktyna- trzebaby przelić na nanogramy - ale skoro lekarz uważa że jest o.k.

Chyba że porównasz wyniki u innego gina

Anuś mam super lekarza i jak na razie nie chcę go zmieniać...chyba, że długo będę się starać i nic z tego nie będzie to zachaczę o klinikę leczenia niepłodności INVECTA w Gdańsku. jednak mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ;)

Hihi - już przeczytałam ale chyba nic tu nie ma o prolaktynie w obciążeniu... Nic to - jutro mam nadzieję się dowiedzieć...

reklama
według mojej gin nie ma znaczenia kiedy... można przez cały cykl...
przeslij mi na pw swój e-mail... podeślę Ci przedruk o prolaktynce...

Do góry