strega
Fanka BB :)
nistety na bocianie usunali mi posta ..twierdzac , ze nie jest to post w temacie .-((((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was Dziewczyny. Postanowiliśmy z partnerem zacząć starać się o dzidzie pod koniec przyszłego roku akademickiego, żeby spokojnie skończyć 3 rok studiów. Tylko nie wiem jak to będzie... Może Wy mi doradzicie albo coś powiecie, tylko nie wiem czy wybrałam dobry wątek jeśli nie to przepraszam.
Aktualnie biorę Yasminelle, wcześniej brałam Yasmin i kiedyś Dianę (leczniczo) - 4 lata brania antykoncepcji.
Od samego początku kiedy dostałam okres miesiączkuje nieregularnie, czasem zdarzało się, że okres pojawiał się po 2-3 miesiącach (w między czasie miałam plamienia), dodatkowo często robiły mi się torbiele na jajnikach To wszystko uregulowało mi się dopiero kiedy zaczęłam brać antykoncepcje. I właśnie boję się co będzie jak znowu przerwę branie tabletek i w ogóle ile czasu wcześniej trzeba to zrobić??
Prócz tego choruje przewlekle na zapalenie tarczycy Hashimoto
Czy moje szanse zajścia w ciąże są małe? Wogóle nie wiem jakie pytanie zadać
Idę na wizytę pod koniec miesiąca do swojej ginekolog, ale w oczekiwaniu na wizytę chciałam Was zapytać jak w ogóle wygląda moja sytuacja?