reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Biedna Zosieńka. Oby to był przełom - a od jutra już "z górki" ku zdrowiu.

Judysia OK, w takim razie wstrzymamy się na razie z szalonymi akcjami kiermaszowymi :) Za to ja chętnie zamawiam jakieś kolczyki - na srebrze z fioletowymi kamykami - dałoby radę? Na prv wyślę Ci maila, jak prześlesz mi fotki to roześlę po kumpelach i mam nadzieję, że sypnie się więcej zamówień.

reklama
Judyta - ale jak będziesz miała konto fundacyjne :) To poszelejem na allegro . MOzna by wtedy charytatywne zrobić z Twoimi wyrobami też

oj, u nas coraz gorzej. Właśnie doszła wysoka gorączka, krztusi się śliną, budzi sie co kilkaminut z płaczem, widzę że cierpi:-(
Biorę Zosiulkę do łózka i śpimy dziś razem.

Dziś Zosia tylko śpi i płacze, a śpi tylko przytulona, na kolanach. Zwyczajnie się boi, w dodatku jest ciągle na morfinie, więc jest jakby nieobecna.

Napisał do mnie pewien pan z proźbą o kontakt, zadzwoniłam.Okazało się że to pan z klubu honorowego krwiodawcy z NK, gdzie członkami grupy jest 2588 krwiodwców, trafił do niego apel który rozsyłamy i zamiescił go na swojej stronie:-) nk.pl

reklama
Witajcie. Śledzę Was od dłuższego czasu i bardzo mocno trzymam kciuki za Zosie. Wierze że będzie dobrze :) Za dużo zrobić nie mogę ale udało mi się zebrać pewną grupę ludzi i lecimy oddać krew dla Zosi :) Tak więc niestety tylko tak jestem wstanie pomóc. Tule mocno- Zosiu walcz. Będzie dobrze. MUSI

Do góry