reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

reklama
Witam Was.
U nas kiepsko, a właściwie jeszcze tak źle nie było...
Wczoraj wieczorem musieli zwiekszyć Zosi porcje tramalu przeciwbólowego, dziś jeszcze coś dodatkowo, jeśli to nie pomoże to pozostała jeszcze morfina.
Płytki bardzo spadły, dzis będzie miała transfuzję płytek, przez ten spadek ma osłabione ściany naczynek, krew z nosa często jej leci. Cięzko sobie radzi z wydzieliną z gardła, ma mocno podrażnione śluzówki. Nie było mnie tylko przez noc, bo spała z tatusiem i takie pogorszenie zobaczyłam od wczoraj. Podobno tak bywa, dziś 6 doba po przeszczepie, przez parę dni jeszcze może sie pogorszyć. Teraz nawet łyczka herbatki nie chce wziąć.

Margot, Aniam, Zielona, ale macie pomysły... Ja bym na to nie wpadła. Jesli moge sie wtrącić to z tym kiermaszem to nie wiem, właśnie trzebaby to chyba przez fundację jakąś, my jesteśmy w trakcie załatwiania ale i tak nic na odległość więcej nie załatwimy. Zresztą, nie zbieramy dzięki Bogu na jakąś drogą operację żeby aż tak to nakręcać, poprostu nie chcę zeby ktoś pomyslał że chcemy zebrać nie wiem ile skoro wiekszość rzeczy zwiazanych z leczeniem pokrywa NFZ.
Zielona, pomysł z reklamą świetny, dzieczyny tak porozsyłały bloga że dużo osób tam zagląda, tylko czy ktośma pomysł jak się za to zabrać?

Ja od siebie moge tylko dodać że robię biżuterię, zapraszm chętne osoby do zamawiania, na priwie dogadamy się co do wzoru, czy srebro, czy antyalergiczne, koraliki zwykłe, kryształki swarovskiego, na lince, na zyłce... Do wyboru do koloru:-) Zbliza sie dzień mamy, moze ktośchciałby cos na prezent dla mamy, może popytacie znajomych? O taka pomoc mogę prosić sama z siebie, bo tak staram sie zarobić coś na biezace wydatki. Chociaż mam czyste sumienie że robię cokolwiek a nie siedzę ze zwieszoną głową i czekam aż mi wszystko samo z nieba spadnie:-)

Judyta, trzymam kciuki, żeby w końcu nadszedł ten dzień, że z godziny na godzinę będzie coraz lepiej, coraz mniej leków, transfuzji ...

Tak sobie pomyślałam, że może na bloku Zosi w tej zakładce "jak możesz pomóc" po informacji o koncie i oddawaniu krwi dodać trzeci punkt dotyczący możliwości zakupu biżuterii (z taką wzmianką jak wyżej napisałaś, że nie siedzisz ze zwieszoną głową, tylko w ten sposób próbujesz podratować Wasz budżet. oraz że przez maila można składać zamówienia i dogadywać co ma być). Przydałyby się jakieś fotki do Twoich wyrobów plus link na przykład do wątku na BB-sprzedam gdzie wrzucasz aktualne prace.

co do linku to chyba fotek nie widać jak ktoś nie jest zalogowany więc proponuje fotki na samym blogu wstawiać :tak:

Judytku to już 6 dzień już niedługo bedzie tylko lepiej. Przesyłamy całuski

Judyta - wrzuć na sprzedam swoje prace , i dziewczyny porozsyłają linka u siebie na watkach :)

6 dni juz za wami , niech się cholerka już zacznie poprawa , ściskam was mocno i odliczam dni . Oby do przodu .

Co do reklam na blogu to by trzeba było jakieś zapytania wysłać do dużych firm , do działu marketingu z prośbą o pomoc .

reklama
Do góry