reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Nie zaglądałam tutaj kilka dni ale wierzyłam ze Zosia już nam zdrowieje nawet paczuszke dla niej zapakowałam:(((((((( łzy się leją żal i smutek gardło sciska!!!
ZOSIU NASZ KOCHANY ANIOŁKU OPIEKUJ SIĘ RODZICAMI I OPIEKUJ SIĘ NIMI Z GÓRY SKARBEŃKU NASZ KOCHANY!!!

Kochana Judysiu przyjmij od nas najszczersze kondolencje i dużo sily kochana Wam życzę

reklama
Zosiu...[']
"(...) biała jak mleko
mgła
okryła zaspane oczy
niewinna maleńka łza
perliście po twarzy
się toczy
płomienny uśmiech zgasł
jak świeca
w starym kościele

bezsilność smutek i płacz

a przecież ten mały skarb
prosił
o tak niewiele...
"
Ogromnie takie sytuacje mnie poruszają,
Rodzicom składam kondolencje...
Myślę że jest ból, którego nawet czas nie ukoi.
Bardzo Wam współczuję.

Dla Ciebie iskiereczko zapalam
[*] spoczywaj w spokoju Aniołku

Dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy

Cały dzień myślami jestem przy Judycie ........ To wbrew naturze ludzkiej by rodzice musieli grzebać swoje dziecko...... Ile razy wspomne o Zosi tyle razy z oczu płyną mi łzy. Jedna, mała chora istotka potrafiła złączyć koło siebie tylu ludzi.....

Judysiu myślami jestem przy Was... przyjmijcie wyrazy współczucia...
Zosiu śpij spokojnie Aniołku :*
[*] Będę opowiadać mojemu synkowi Twoją historię.. historię dzielnej Zosi, która zawsze pozostanie w mej pamięci...

Ogromne i najszczersze wyrazy wspolczucia dla rodziców Zosi:-:)-(
Śpij spokojnie Aniołku...
ach, serce pęka :(

reklama
Do góry