reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Nie masz nawet pojęcia Judysiu jak bardzo się cieszę, ża Zosia miała lepsze samopoczucie, ja finansowo nie jestem w stanie pomóc, ale cały czas się modlę, będzie dobrze, jesteście Wielkie :-)

reklama
Babochy, jesteście wielkie!!!
Aniam, nie mam nic przeciwko, ja i tak juz nie ogarniam tego wszystkiego, tyle sie dzieje, tyle osób sie angażuje... cudowne to wszystko:-)
Wiesz, ze ja bym tego nie nakreciła w żaden sposób ale skoro wzięłyście sprawy w swoje ręce to Wam ufam:-) Ja tak sama z siebie nie potrafiłabym prosić o pomoc
Emmi, blog to swietny sposób iświetna robota, bardzo Ci dziękuje!!! Wszystko w jednym miejscu i tak ładnie oprawione...
Kwietnióweczki, BB-mamusie, Elvie, Kittek, Megam, Gosiunia, Rysia, Martusia, Nadarienne, Margot,13x13, Agnieszka- (...) nie sposób spamietać wszystkich, ale ja Was sobie pewnego dnia spisze dokładnie i obrobie w ramkę jeju cała masa dobrych duszków.

Wiele osób wstawiło w swoich galeriach i profilach na NK apele o krew i linki do bloga Zosi. W zaledwie 2 dni ponad 1700 osób odwiedziło blog - tylko dziś zajrzało kolejnych 500 osób. Dziewczyny, jesteście wielkie! :tak::tak::tak:

Mam wielką prośbę do wszystkich dobrych duszyczek- wstawię na blog Zosi zakładkę "organizowane akcje". Czy mogłybyście podrzucać mi raz po raz info na temat akcji, które będą odbywać się dla Zosi? Będę je umieszczać na blogu, aby osoby, które tam wchodzą (a nie czytają forum) mogły się również włączyć. Staram się na bieżąco uzupełniać bloga, jednak nie zawsze mam tyle czasu, by przeczytać wszystkie wpisy na forum. Dziękuję za pomoc :-)

Zosia dostała dzis krew i po transfuzji dostała takiego powera, że hoho!!! Wreszcie się śmiała, gadała, trochę zupki zjadła, zupełnie inne dziecko niz wczoraj! Teraz smacznie śpi:-)

Trzymaj tak dalej Zosiaczku! :-) Buziaczki dla Was dzielne Dziewczyny! :-)

Judysia - tyle osób sie modli za Zosie i trzymam za nią kciuki że nie ma wyjścia - musi szybko wracac do zdrowia :)
Wyślę jutro Biedroneczkę - niech czeka na Zosię

Super że u Zosi lepiej wracaj do zdrowia Nasze Słoneczko :tak: czekamy na Ciebie aż będziesz w domku z mamusią:tak:

super że Zosiaczek po transfuzji czuje się lepiej...codziennie o Was myślę i wierzę że "Nasza" Mała Królewna już niebawem będzie zupełnie zdrowa:-):-D:-)Przytulam:*:*

reklama
Judysia super wiesci, bardzo sie ciesze3 ze humorek Zosi wraca:) my dzis z Olka zapalilysmy w kosciele swieczuszke za Zosie.
Z naszej strony za duzo nie mozemy pomoc finansowo ani rzeczowo niestety:( ale na tyle na ile damy rade pomozemy:)
sciskamy strasznie mocno!!!!

Do góry