reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Judyta Zosia wie że tam tyle ciotek siedzi gapi się w te kompy i trzyma za nią kciuki , a takze rozsyła wici o Zosi gdzie tylko się da :)

reklama
aniam a może założycie konto dla Zosi na tym portalu i roześlecie wici?
http://domore.pl poczytaj sobie o tym :tak:

tutaj wątek na BB o tym
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...zesz-pomoc-innym-inni-moga-pomoc-tobie-45699/

Dzięki poczytam sobie wieczorkiem dokładnie o co tam chodzi :) Pewnie że załozymy jesli to może pomóc naszej Zosi i jej rodzicom . Judyta mam nadzieję że nie masz nic przeciwko ?
Kwietniówki JUż robią super akcje , a co napisze o naszych dziewczynach bo mają super pomysły !! .
Pieniążki dla Zosi zbierane były dwa dni w jeden szkole ( studenci biedna nacja ale pomogli ile mogli )
Wici dostali też pracownicy jedej dużej firmy kosmetycznej i banku .
Poszły też ulotki o Zosi w pare miejsc .
Oby przyniosło efekty

Także Zosi pół Polski już wie a drugie pół sie dowie juz my o to zadbamy :-D:-D

Ostatnia edycja:
Babochy, jesteście wielkie!!!
Aniam, nie mam nic przeciwko, ja i tak juz nie ogarniam tego wszystkiego, tyle sie dzieje, tyle osób sie angażuje... cudowne to wszystko:-)
Wiesz, ze ja bym tego nie nakreciła w żaden sposób ale skoro wzięłyście sprawy w swoje ręce to Wam ufam:-) Ja tak sama z siebie nie potrafiłabym prosić o pomoc
Emmi, blog to swietny sposób iświetna robota, bardzo Ci dziękuje!!! Wszystko w jednym miejscu i tak ładnie oprawione...
Kwietnióweczki, BB-mamusie, Elvie, Kittek, Megam, Gosiunia, Rysia, Martusia, Nadarienne, Margot,13x13, Agnieszka- (...) nie sposób spamietać wszystkich, ale ja Was sobie pewnego dnia spisze dokładnie i obrobie w ramkę jeju cała masa dobrych duszków.

Ostatnia edycja:
Judyta Ty się zajmuj naszą mała królewną . Bo to dla niej to wszystko :) Niech wraca szybko do zdrowia .

Zosia dostała dzis krew i po transfuzji dostała takiego powera, że hoho!!! Wreszcie się śmiała, gadała, trochę zupki zjadła, zupełnie inne dziecko niz wczoraj! Teraz smacznie śpi:-)

reklama
Do góry