reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Jedna pomocna duszka zrobiła nam bloga... Pomóżmy Zosieńce... Oczywiście bedzie tam jeszcze duzo zmian i dodatków ale początek już mamy.
Emmi, dziekujemy:-)
Zosia przespała noc ładnie bo na lekach przeciwbólowych była, diś troche zjadła ale zwymiotowała. Teraz wystrojona czeka na królową.

reklama
Emmi rewelacja .

dziewczyny wstawcie tam odnośnik do facebooka . to zaraz pójdzie w świat !!
Bo właśnie już dziś rano kiełkowała myśl o fejsie a teraz wystarczy żeby był na blogu odnośnik

edit ... już znalazłam !!!!!! he he .

Zosiu, skarbeczku, mam nadzieje, ze spotkanie z krolowa podobalo ci sie. Dla nas jestes tez krolowa, tyle ze duzo wazniejsza! Trzymaj sie dzielnie i powiedz Mamie, ze juz niedlugo pojedziecie do domu.

Emmi rewelacja .

dziewczyny wstawcie tam odnośnik do facebooka . to zaraz pójdzie w świat !!
Bo właśnie już dziś rano kiełkowała myśl o fejsie a teraz wystarczy żeby był na blogu odnośnik

Odnośnik już jest :-)
Staram się na bieżąco uzupełnić bloga, dlatego wszelkie sugestie mile widziane- czego jeszcze brakuje? :-)

Apel o krew dla Zosi również jest już na blogu.

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem to można wpłacać kasę na prywatne konta nie powinna być z tym problemu ale tu już decyzja Judyty . Bo rozsyłamy apel i ludzie chcą wpłacać pieniążki ale nie mają gdzie .
Ale to już z Judytą ustalcie .
A Judysi i Zosi teraz pieniązki by się przydały najbardziej .
Więc jeśli na 100% ze strony prawnej ( dziewczyny kwietniówki widziały blogi gdzie sa podane konta prywatne więc chyba można ) jest to ok to podajcie nr konta .

A blog wyglada świetnie emmi super robota !!

No własnie ze strony prawnej to jest trochę chyba zamieszane. Bo tylko do jakiejś kwoty darowizna nie jest opodatkowana, ale to chyba jakaś duuża suma musiała by być...
A nie mamy tu jakiegoś prawnika, który by podpowiedział?

reklama
Apel o krew dla Zosi- można rozsyłać dalej i wstawiać na portale.
Zaraz wstawię go też na blog Zosi, skąd będzie można go pobrać.

Jeśli ktoś chciałby apel do druku- proszę o kontakt, prześlę w lepszej jakości.

Pozdrawiam :-)

Uploaded with ImageShack.us

Zosiaczek-krew.jpg

Do góry