reklama
Dzięki Sabinko za info... Utwierdziłaś mnie tylko w moim wyborze. Co do porodów w Medicorze to chyba ponownie są, tylko przez jakiś czas w zeszłym roku podobno była tam porodówka zamknięta ze względu na remont, tak przynajmniej ja słyszałam, może się mylę.
Co do rzeczy potrzebnych przy dziecku w szpitalu - to ja wprawdzie rodziłam tam 4 lata temu i wtedy rzeczywiście przydatne były pampersy i chusteczki nawilżane, dobrze jest tez mieć ze sobą jakąś maść do pupy typu sudocrem żeby nie chodzić i nie prosić pielęgniarek... Ale może teraz coś się zmieniło, lepiej żeby wypowiedziała się jakaś kobietka, która rodziła niedawno.
Pozdrowionka...
Co do rzeczy potrzebnych przy dziecku w szpitalu - to ja wprawdzie rodziłam tam 4 lata temu i wtedy rzeczywiście przydatne były pampersy i chusteczki nawilżane, dobrze jest tez mieć ze sobą jakąś maść do pupy typu sudocrem żeby nie chodzić i nie prosić pielęgniarek... Ale może teraz coś się zmieniło, lepiej żeby wypowiedziała się jakaś kobietka, która rodziła niedawno.
Pozdrowionka...
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hej ... w szpitalu w sączu to ja też tylko pampersy, chusteczki i sudocrem miałam... :-)
ja to wogóle walizke miałąm hehe ale to dla siebie bardziej:-) bo wiedziałam co mam wziąść :-) jak ja Tymka rodziłam w szpitalu to był straszny bum bo jak mówie zamkneli medikor i była masakra... wiec położna z którą rozmawiałam dała liste co mam wziąść:-)
ale ja ogólnei poelcam medikor:-) rewelacja jak dla mnie:-) zresztą mam porównanie hehe bo i tu i tu rodziłąm
choć na szpital nie narzekam nie było źle:-)
buziaki
ja to wogóle walizke miałąm hehe ale to dla siebie bardziej:-) bo wiedziałam co mam wziąść :-) jak ja Tymka rodziłam w szpitalu to był straszny bum bo jak mówie zamkneli medikor i była masakra... wiec położna z którą rozmawiałam dała liste co mam wziąść:-)
ale ja ogólnei poelcam medikor:-) rewelacja jak dla mnie:-) zresztą mam porównanie hehe bo i tu i tu rodziłąm
choć na szpital nie narzekam nie było źle:-)
buziaki
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hej krewetka
a daj spokój nie spi w dzien nie spi w nocy zwariowac mozna
poza tym jest grzeczny
codziennie odwozimy kapika do przedszkola a potem po niego jedziemy
ja padam ogólnie...
wszedzie chodzi przy meblach a jak mebli nie ma to raczkuje
a jak Lilka?
a daj spokój nie spi w dzien nie spi w nocy zwariowac mozna
poza tym jest grzeczny
codziennie odwozimy kapika do przedszkola a potem po niego jedziemy
ja padam ogólnie...
wszedzie chodzi przy meblach a jak mebli nie ma to raczkuje
a jak Lilka?
gosiunia:)
Fanka BB :)
Hej!!!
Ja dla maleństwa miała jak większosć z nas pampki, chusteczki i sudokrem. Ale ten ostatni możesz dostać w pudełku z próbkami.
Właśnie doczytałam. Ja chodziłam do doktor Sudoł. Ogólnie polecam jak ktoś chce rodzić w szpitalu. Rzeczowa kobieta. Niestety są u niej kolejki. Ja byłam wczoraj na kontrolę. Zapisana byłam na 22 przyjeła mnie po 23. Masakra.
Ja dla maleństwa miała jak większosć z nas pampki, chusteczki i sudokrem. Ale ten ostatni możesz dostać w pudełku z próbkami.
Właśnie doczytałam. Ja chodziłam do doktor Sudoł. Ogólnie polecam jak ktoś chce rodzić w szpitalu. Rzeczowa kobieta. Niestety są u niej kolejki. Ja byłam wczoraj na kontrolę. Zapisana byłam na 22 przyjeła mnie po 23. Masakra.
Ostatnia edycja:
no wiec wybrałam lekarkę-super kobieta- dr Elżbieta Siwiak-przyjmuje na fundusz w diagmedzie na lwowskiej konkretna, bardzo uprzejma i ma takie 'dobre' podejście...
tu taki artykuł o niej :
http://www.zrodlo.krakow.pl/Archiwum/2007/42/08.html
http://www.goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&art=1183534514&dzi=1104786574&idnumeru=1182946238
zrobiła mi usg i dala fotkę z usg wyszło ze na dzisiejszy dzień jestem w 13 tyg. i 4 dniu pestka ma 7,5 cm i tak słodko się rusza
tu taki artykuł o niej :
http://www.zrodlo.krakow.pl/Archiwum/2007/42/08.html
http://www.goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&art=1183534514&dzi=1104786574&idnumeru=1182946238
zrobiła mi usg i dala fotkę z usg wyszło ze na dzisiejszy dzień jestem w 13 tyg. i 4 dniu pestka ma 7,5 cm i tak słodko się rusza
Ostatnia edycja:
gosiunia:)
Fanka BB :)
lale3ka to super że ta lekarka tak CI "podeszła" ! USG to zawsze takie słodkie uczucie.
Sabina u nas ok, choć rewelacji nie ma , od kilku dni samodzielnie siada, zabiera się do raczkowania, ale straszny leń z niej jest, poza tym nadal się rehabilitujemy, pomimo ze są postępy, nocki sa super śpi 19-7, w dzień niewiele ok 2x po 30 min
reklama
Witam jestem tu nowa szukałam tego forum od dawna i w końcu znalazłam mam takie pytanko co do porodów w szpitalu w nowym sączu czy to prawda że nie wolno po porodzie nosić majtek bo tak słyszała, że lekarze i położne zabraniają prosze o odpowiedz ponieważ w marcu wybieram się na porodówkę i okropnie się boję