reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

helou:-)

Lale3ka super ze wybrałaś lekarke:-) to najważniejsze:-)
Krewetka super żę z Lilka coraz lepiej kochana jak ruszy sie z miejsca to jej nei złapiesz hehe;-)
Sophie..hej.. ja tam nosiłam majtki:p of course te siateczkowe..:-) tylko jak był obchód to wtedy ściągałam przed obchodem :-) raz nie sciągłam coś tam pomarudził lekarz główny ale miałam to gdzieś:p

ba my dziś bylismy w bukowinie nba basenach tymek 2 godziny siędział w wodzie i siedziałby dłużej zapewne... uhahahany na maxa:-) oto dowód:-)

DSC00444.JPG

reklama
hej kochane

Dawno mnie nie było. powoli kończymy rehabilitacje! JUPII! :-D w marcu mamy kontrol, puki co Adam spranie raczkuje i wstaje przy meblach.

a takto nudy...

Co do lekarza gin, ja chodzę do Wieczorka i jestem z niego BARRDZO zadowolona.
A w szpitalu owszem, jest zakaz noszenia majtasów po porodzie ale nie jest on do konca przestrzegany

helou

Krewetka tam woda jest gorąca serio..:-) bardzo nawet ..
jest kilka basenów różnej głębokości i ciepłoty:-)
z kapikiem nawet na polu byliśmy młody oczywiście przeszczęśliwy...:-)

Kari ja byłam 2 razy u wieczorka i naprawdę super facet z niego ja tez go polecam....
Super że Adaś już śmiga:-) zobaczysz nie obejrzysz się a zacznie chodzić:-)

buziaki milego dnia..

Hejka!
dawno mnie tu nie bylo sorki przeogromne

Sophie fakt nie mozna nosic majtek ale wszystkie nosza i sciagaja przed obchodem ;-)

Kari super ze rehabilitacja przyniosla efekty

Lale3ka
znam doktor Siwiak chodzilam do niej jak przyjmowala w medyku a potem w Biegonicach i bylam bardzo zadowolona

Sabina moj maz budowal obiekty na tych basenach w Bukowinie :tak: A jakie tam sa teraz ceny?

Megi nie chce cie martwic ale chyba nadal nie ma porodow w medikorze :no:

Pozdrawiam wszystkie!

Ostatnia edycja:
Zuzia co tam u was! Pisz kochana!!:-) buziolki dal całej rodzinkI!...
co z mężem pracuje?

wiesz co co do cen to 49 zł. za 2,5 godziny!!!!!!!!!!! porypało ich! za osobe oczywiscie!!

Witam wszystkie kobietki, serdecznie pozdrawiam i od razu zarzucam nowy temat. Otóż kochane, czy możecie polecić dobrego lekarza homeopatę dla dzieci w Nowym Sączu lub najbliższej okolicy ? Czy leczycie w ten sposób swoje dzieci? Zaczynam mieć dość lekarzy tradycyjnych, dla których jedynym rozwiązaniem jest zapisanie antybiotyku i pozbycie się problemu. Bo co jeśli ma się dziecko przynoszące średnio co miesiąc jakąś infekcję z przedszkola? Faszerować je tak często antybiotykami bez skrupułów? Ja tak nie potrafię. Ewentualnie polećcie mi proszę pediatrę, dla którego antybiotyk to ostateczność. Liczę na Waszą pomoc. Pa...

reklama
Sabina to fajnie że wyjazd sie udał! Ale ceny makabryczne. Ale warto pomyśleć na nad takim wypadem. Musze zmotywować mojego J bo on tylko praca i praca. A ja w domu fiksuje :wściekła/y:.
Co do noszenia majtek ja tak jak inne. Nosiłam i przed obchodem zdejmowałam.

Do góry