reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Hej!
U nas jakoś leci,zaganiana jestem strasznie,studia,dzieci i tak na okrągło,do tego jeszcze zima.
pozdrawiam Wszystkie bardzo cieplutko!
Wiosna ja rodziłam w Krynicy,jakby co to pytaj.

reklama
Hej!
Ja rodziłam w Nowym Sączu. Pierwszy raz szok! Ale chyba że mialam trudny i dłuuuuuuuuuugi poród! Następny raz miodzio. Lekarka do której chodziłam była przy porodzie, trafiłam na super położną. Super. Połóg średni. Tym bardziej że mieli duży "ruch" i już po 2 dobach wypuszczali. Ale porównania do innych szpitali nie mam.

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia

kochane przepraszam ze dopiero dzis ale mnie nie było..

Zdrowych spokojnych świąt ,
odpoczynku miłości radosci i spełnienia najskrytszych marzeń

życzy sabina dawid tymek i kacperek:-)

Witam wszystkie Mamuśki na forum Sądeczaninek. Jestem tutaj nowa i liczę na Waszą wyrozumiałość w kwestiach formalno-technicznych. Chciałam się przyłączyć do Waszych pogaduszek i przy okazji podpytać o jakiegoś godnego polecenia ginekologa w Nowym Sączu. Myślałam o kimś z Medikoru.... Kogo drogie Panie uważacie za dobrego specjalistę z "ludzkim" podejściem do pacjenta ? I drugie pytanie - czy jest na forum jakaś kobietka, która rodziła ostatnio w Medikorze ? Jak wygląda teraz tam sam poród, opieka w połogu, opieka nad dzieckiem itp. Polecacie czy odradzacie ?
Pozdrawiam serdecznie....

maggi2210
hej :)
ja byłam w medikorze u dr. tischner i nie polecam, natomiast świetnym lekarzem jest dr. kowalski-bardzo miły i pomocny :) nie byłam u niej , ale podobno jest b.dobra- dr. pawlak. obecnie zmieniam lekarza na dr. kolawe w multimedzie-zobaczę jaki on jest i napisze ;) w ogóle fajnie , ze ktoś z sącza się pojawil :)

Dzięki lale3ka za odpowiedź. Ja w międzyczasie zapisałam się na wizytę właśnie u dr. Pawlak, z tego co piszesz chyba dobrze wybrałam, okaże się po wizycie....
Rzeczywiście coś niewiele tych aktywnych na forum mam z Sącza, może jeszcze się nie rozkręciły w nowym roku....
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka przyszłej mamie ;-)

reklama
hej hej kochane:-)

co do lekarza ja chodziłam 2 ciaże do pawlakowej :-) jak dla mnei kochana i rewelacyjna lekarka:-)

a co do porodów to chyab nei ma w medikorze??////// ja byłam w 35 tyg. ciąży z drugim synkiem i się dowiedziałam ze zamykają porodówkę:-) i musiałam w szpitalu rodzic>.. wiec sie dowiedz maggi:)

buziole

Do góry