reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Dzięki Sabinko za info... Utwierdziłaś mnie tylko w moim wyborze. Co do porodów w Medicorze to chyba ponownie są, tylko przez jakiś czas w zeszłym roku podobno była tam porodówka zamknięta ze względu na remont, tak przynajmniej ja słyszałam, może się mylę.
Co do rzeczy potrzebnych przy dziecku w szpitalu - to ja wprawdzie rodziłam tam 4 lata temu i wtedy rzeczywiście przydatne były pampersy i chusteczki nawilżane, dobrze jest tez mieć ze sobą jakąś maść do pupy typu sudocrem żeby nie chodzić i nie prosić pielęgniarek... Ale może teraz coś się zmieniło, lepiej żeby wypowiedziała się jakaś kobietka, która rodziła niedawno.

Pozdrowionka...

hej ... w szpitalu w sączu to ja też tylko pampersy, chusteczki i sudocrem miałam... :-)
ja to wogóle walizke miałąm hehe ale to dla siebie bardziej:-) bo wiedziałam co mam wziąść :-) jak ja Tymka rodziłam w szpitalu to był straszny bum bo jak mówie zamkneli medikor i była masakra... wiec położna z którą rozmawiałam dała liste co mam wziąść:-)

ale ja ogólnei poelcam medikor:-) rewelacja jak dla mnie:-) zresztą mam porównanie hehe bo i tu i tu rodziłąm:)
choć na szpital nie narzekam nie było źle:-)

buziaki

hej krewetka

a daj spokój nie spi w dzien nie spi w nocy zwariowac mozna:)
poza tym jest grzeczny:)
codziennie odwozimy kapika do przedszkola a potem po niego jedziemy:)
ja padam ogólnie...
wszedzie chodzi przy meblach a jak mebli nie ma to raczkuje:)

a jak Lilka?

Hej!!!
Ja dla maleństwa miała jak większosć z nas pampki, chusteczki i sudokrem. Ale ten ostatni możesz dostać w pudełku z próbkami.
Właśnie doczytałam. Ja chodziłam do doktor Sudoł. Ogólnie polecam jak ktoś chce rodzić w szpitalu. Rzeczowa kobieta. Niestety są u niej kolejki. Ja byłam wczoraj na kontrolę. Zapisana byłam na 22 przyjeła mnie po 23. Masakra.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Sabina u nas ok, choć rewelacji nie ma , od kilku dni samodzielnie siada, zabiera się do raczkowania, ale straszny leń z niej jest, poza tym nadal się rehabilitujemy, pomimo ze są postępy, nocki sa super śpi 19-7, w dzień niewiele ok 2x po 30 min

reklama
Witam jestem tu nowa szukałam tego forum od dawna i w końcu znalazłam mam takie pytanko co do porodów w szpitalu w nowym sączu czy to prawda że nie wolno po porodzie nosić majtek bo tak słyszała, że lekarze i położne zabraniają prosze o odpowiedz ponieważ w marcu wybieram się na porodówkę i okropnie się boję

Do góry