reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
slodziutki bobasek:-) od paru dni jest fajniutka pogoda wiec sie spacerowujemy:-) dzisiaj schodzilismy cale WP i nawet az do reala zaszlismy;-) zajelo nam to 2 i pol godziny ale dobrze dobrze mamuska musi do swojej figurki powrócic:laugh2: pozdrawiamy:*

Witam w to zimowe popołudnia.
No to mamy zimę.
Konrad jest zachwycony - uwielbia patrzec jak pada śnieg!Ja trochę mniej ale co zrobić. Bardzo nie lubie zimy.
Jak będzie troche cieplej to wybierzemy sie na sanki (musimy je najpierw zakupić :-)
A co u Was słychać?
Mi od lutego zaczynaja sie zjazdy an studia po dwu letnim urlopie dziekańskiem - nie wiem jak aj to wszystko pogodze, dom, praca, studia - czasem jak o tym pomyśle to jestem przerażona.
Pozdrawiam cieplutko!!!!

Witam Małopolanki Sądeczanki ! Jestem Dariusz i wszedłem na to forum żeby wciągnąć moją żonke która bidulka przesiaduje całymi dniami w domu z moim Szymonkiem, może wreszcie doceni zalety internetu... spróbuje wkleić fotke synka. Synek ma 1,5 roku a mieszkamy w Nowym Sączu.

szymonek.JPG

pozdrawiam Wszstkich!
Ale śliczny dzieciaczek.
Dawno mnie tutaj nie było. Ewka ja też właśnie studiuję, pracuję a jak to będzie jak będę w ciąży w tym czasie to nie wiem. Dziekanka jeszcze czeka na mnie ale nie chciałabym z niej skorzystać. NArazie jak widać z bobaska nadal nici :-( Ale dałam już na luz. Jak będzie to będzie a jak nie to nie. Ale jednak miłoby było iść na spacerek z innymi mamuśkami i wózeczkami :tak:

Hej Ja też mieszkam blisko Nowego Sącza:tak::tak::tak: Piwniczna Zdrój się kłania.Mam pytanko do sądeczanek, Poszukuję dobrego gina, przyjmującego na kasę chorych:-):-):-):-):-)

Pozdrawiam Małopolanki

Ostatnia edycja:
reklama
melduję się:-)

a swoją droga to ciekawe czy ktos do nas dołączy:-)

Monia a wogóle to tu kurcze ładny staż już masz na forum;-) wowwwwwww

ja za chwilkę ubieram kapika (jak wstanie:-)) i jedziemy do mojej mamy na wycieczke:-) na szczęscie nie daleko bo 20 km:-)

Ostatnia edycja:
Do góry